Xerhias
(42. Mehmet)
Haziran 20, 2019, 7:08ös
21
Konuyu hortlatmaya çalışayım.
Der schmale Grat: Directed by Terrence Malick. With Kirk Acevedo, Penelope Allen, Benjamin Green, Simon Billig. Adaptation of James Jones' autobiographical 1962 novel, focusing on the conflict at Guadalcanal during the second World War.
Average Rating: 7.6
Duration: 02:50
erdo
(erdo)
Haziran 21, 2019, 6:15öö
23
Daha önce bu başlıkta bahsedildi mi bilmiyorum ama çok kaliteli ve bana göre ismini hakettiği şekilde duyuramamış bir yapım.
2 Beğeni
Kızarmış Yeşil Domatesler
Kitaptan uyarlanmış bir film. Kitabı ise şöyle ;
1 Beğeni
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Haziran 21, 2019, 9:39öö
25
Bu filmi çok beğeniyorum ben de. Birkaç defa forumda da önermiştim. Mesela adını vermek istemiyorum ama baş harfi @alper izleyecekti. Kurgu, oyunculuk, mekan tasarımı çok güzeldi gerçekten.
2 Beğeni
alper
Haziran 21, 2019, 9:49öö
26
Ben genelde yemek yerken bir şey izliyorum, onun dışında ki zamanlarda film, dizi, TV izlemek bana eziyet gibi geliyor.
Bu ara yemek yerken “Demir Adam Zırhlı Maceraları” izliyorum. Netflix kullanıyorum 2-3 yıldır ve toplasam 6-7’filmden fazla bir şey izlememişimdir.
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Haziran 21, 2019, 9:52öö
27
1 Beğeni
alper
Haziran 21, 2019, 9:57öö
28
Tercih edebiliyor muyuz? tek kaşarlı pide ve ayran ile filmin en kötü yarısını izlerim
Cold War - Der Breitengrad der Liebe: Directed by Pawel Pawlikowski. With Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza. In the 1950s, a music director falls in love with a singer and tries to persuade her to flee communist Poland for France.
Average Rating: 7.5
Duration: 01:29
21 Gramm: Directed by Alejandro G. Iñárritu. With Sean Penn, Naomi Watts, Danny Huston, Carly Nahon. A freak accident brings together a critically ill mathematician, a grieving mother, and a born-again ex-con.
Average Rating: 7.6
Duration: 02:04
Babel: Directed by Alejandro G. Iñárritu. With Brad Pitt, Cate Blanchett, Mohamed Akhzam, Peter Wight. Tragedy strikes a married couple on vacation in the Moroccan desert, touching off an interlocking story involving four different families.
Average Rating: 7.5
Duration: 02:23
Der Geschmack der Kirsche: Directed by Abbas Kiarostami. With Homayoun Ershadi, Abdolrahman Bagheri, Afshin Khorshid Bakhtiari, Safar Ali Moradi. An Iranian man drives his car in search of someone who will quietly bury him under a cherry tree after...
Average Rating: 7.7
Duration: 01:35
hepsi çok severek izlediğim filmler
1 Beğeni
Agape
(Hiçliğin Bekçisi...)
Haziran 21, 2019, 10:35öö
30
Gönder adresi yollayacağım. İkinci yarıya da bir şey seçersin artık.
1 Beğeni
Lezek
Haziran 21, 2019, 7:28ös
31
Seven hayatımda izlediğim en abartılmış filmdir. İzlediğimde bu filmi bu kadar beğenen insan olmasına çok hayret etmiştim.
Benim yeterince değer görmediğini düşündüğüm film, Lock Stock and Two Smoking Barrels.
Yalibuk
(Yalibuk)
Haziran 24, 2019, 10:08ös
32
Frequency: Directed by Gregory Hoblit. With Dennis Quaid, Jim Caviezel, Shawn Doyle, Elizabeth Mitchell. An accidental cross-time radio link connects father and son across 30 years. The son tries to save his father's life, but then must fix the...
Average Rating: 7.4
Duration: 01:58
Ben zamanında izleyip çok etkilenmiştim. Şimdi bu başlığı görünce aklıma geldi.
1 Beğeni
okedi
(ulas can)
Haziran 25, 2019, 12:11ös
33
Güzel bir potansiyeli olup ABC tarafından harcanan bir dizi.Tarihseverlere önerimdir
1 Beğeni
Tarihsever herkesin seveceğini sanmıyorum ama güzel diziydi. Mükemmel değildi lakin sahip olduğu hikayeyi güzel işliyordu. Devamını görmek isterdim.
1 Beğeni