Yolunu Gözlediğiniz Kitaplar

3 Cisim Problemi’nin 3. kitabı

2 Beğeni

Bir bekleyiş daha sona erdi. :slight_smile: “Ölümün Sonu” Ekim ayında geliyor.

Albert Camus’nün Günlükler’ini yeniden yayınlasın artık Can Yayınları. Bir de Carlos Fuentes kitaplarına yeni baskılar bekliyorum Can Yayınları’ndan.

Philip K. Dick, Ubik @alfakitap
Michel Zevaco, Pardayanlar @alfakitap

Vergilius, Aeneis (Çev. C. Cengiz Çevik) İş Bankası Yay.

İthaki Yayınları:
Steven Erikson, Malazan.
Martha Wells, Katilbot Günlükleri
Joe Abercrombie, Kadim Kanunlar-3 (Basıldı)
Gene Wolfe, Yeni Güneş’in Kitabı-3 (Basıldı)
Robert E. Howard, Conan-2 (Basıldı.)
William Gibson, Neuromancer.
Cormac McCarthy, Blood Meridian.
Arthur C. Clarke - Rama.
Harlan Ellison.
Tamsyn Muir, The Locked Tom.

2 Beğeni

sadece the witcher 8. kitabı bekliyorum pegasustan ama hala basılamadı :disappointed:

1 Beğeni

The Winds of Winter…

3 Beğeni

Profil resminize gülüyorum. Cohle üstadın sigara içişi bile başkaydı… :slight_smile:

Gözümüz biraz da olsa aydın.

4 Beğeni

O kadar duyuyorum ki bu kitabın ismini, okumayı da çok istiyorum ama nedense hiç bir yayınevi çevirmiyor. Beklemedeyim. :face_with_monocle::face_with_monocle: (Çok eskiden çevrilmişse haberim yok, bulamadım.)

İthaki yayınları, James S. A. Corey- Expanse serisi - Abaddon geçidi sonrası kitapları
resim

resim

3 Beğeni

BKM’den sipariş ettiğim kitaplar.

3 Beğeni

6168ZZtRKpL.AC_SY780

1 Beğeni

Maalesef beklemekten ağaç olup meyve verdim onun için dayanamayıp 80 lira gömülüp nadirsahaftan aldım. İthakiye mail ve mesaj atmama rağmen geri dönüş yapmadılar 3 senedir bekleye bekleye dedim ki bu kitabı sittin sene basmazlar sonrasında karar verip gittim aldım…

1 Beğeni

Jeff Bezos’un en sevdiği bilim kurgu serisi imiş 10 kitaptan oluşan bir külliyata sahip okunur mu bilinmez ama diziyi izlemeye başlayınca ilk sezon çok sıkıldıktan sonra 2 den sonra çok iyi sardı 5 sezonu bekliyorum…

Gerçekten doğru ise süper haber o kadar eski basımlar ki çoğu nadirsahafta çok ciddi paralara satılıyor…

En son 2022’ye sarktığı haberi geldi, ama illa ki basacaklar merak etmeyin.

1 Beğeni

Bahsettiğiniz dizi Expanse mi?

Evet expance dizisinden bahsediyorum…

1 Beğeni

Değerlendirme yapalım,
Çıkanlar;

Çıkmayanlar;

Beklenilenlerin yarısına yakını çıkmış anlaşılan. Bakalım gelecek 1 yılda geri kalanlar çıkacak mı :smiley:

8 Beğeni

Pardayanlar Eylül’de geliyormuş.

3 Beğeni