0_0peri

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/0_0peri-sadik-efe-saritunali/

image

Damarları hanayla dolu, gözbebekleri patlamak üzereyken; ağı oyun alanına çevirmiş bir çocuk gibi hissediyordu. Ona hacker derlerdi ama genç kadın kendini romantik bir filozof; yaptığı işi de sanat, ağ sanatı olarak görüyordu. Farklı dönemlerde farklı isimler kullanıp bile isteye ifşa olmuştu; gulena (dame), gladiotor;), uwuantiarchristuwu, hepsi maskeleri, 0_0peri’nin benzersiz eserleriydi. Uzayı dolduran, etrafımızı çepeçevre saran,… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Merhaba, ilginç bir alternatif tarih fikri, bir yönüyle de bizim o meşhur sanatın işlevi ve determinizm gibi tartışmalarımız orada da yine devam ediyor. Ancak romantik kahramanımızın amacında başarılı olup olamadığını öğrenemedik sonunda. Sanırım devam hikayesi de olacak bu durumda diye düşünüyorum. Kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Güzel kurgulanmaya çalışılmış alternatif bir zamanda iyi bir öykü olmuş. Ama sanki daha büyük bir hikayeden küçük bir kesit gibiydi. Ben kısa öykü de olsa tam bir öykü okumayı her zaman tercih ederim; bu şekilde yazılmış öykülerin yeni yazar adayları için de daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Yazmak tabiki her yönüyle yararlı bir eylem ama kurgulamak da çok çok önemli. Kalemine sağlık.