Öykü Seçkisi'nde okumak için: 11. Yıl Özel: Yanan Zürafa Öyküleri – Aylık Öykü Seçkisi
Çizim: Kaan Bağcı 2020’de söndürme şansımızın olmadığı yangınlarla tanıştık. Hepsini tek tek saymak can sıkıcı. Oysa bunun bir kutlama olması gerekiyor. Çünkü Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi 11 yaşında. Her zaman olduğu gibi özel bir sayı ile sizinleyiz. Ünlü sanatçı Salvador Dali imzalı Yanan Zarafa (Burning Giraffe) tablosunu konuk ettiğimiz 131. sayı, 11 yıldır durmadan… (DEVAMI…)
Kadro tam bir yıldızlar geçidi. Okunacak çok öykü var. Herkesin emeğine sağlık.
Görsel bir kez daha ef-sa-ne olmuş. Baktıkça bakası geliyor insanın.
Özel sayılara dahil olmak istiyorum ama nasıl işlediğini anlayamadım. Bu sene konu bildirilmedi.
Nice yıllar o zaman
Nice yıllara kutlarım efendim
Nice mutlu, şatafatlı yıllarımız olsun sevgili Kayıp Rıhtım! İyi ki varsın, daim ol!
Seçkide 11. yılınız kutlu olsun Kayıp Rıhtım.
Merak ettiğim özel sayıya dahil olmak için şartlar neler? Kayıp Rıhtıma gireli sadece birkaç ay oldu ve işleyişi bilmiyorum. Bu sayıdan habersiz kaldım ama bir yandan özel sayınızın sürprizini sevdim. Nice uzun yıllar birlikte edebiyatta kalmak dileğiyle.
Mutlu yıllar Rıhtım🙏 Özel Seçki için yazmak ayrı bir keyif benim adima. Çok güzel kalemlerle yol arkadaşlığımız var bu ay yine. Herkesi okumaya calisacagim✨
Özel sayıya öykü göndermeniz için Öykü Seçkisi yönetiminden davet almanız gerekiyor. Eğer birçok kez Seçki’ye öykü gönderir ve Seçki’nin bilinen simalarından birisi olursanız davet alacağınıza emin olabilirsiniz.
Nice senelere gençler…
Harika bir deneyimdi. Böyle bir sayıda yer almak da ayrı bir mutluluk.
Okuru ve yazarı olmaktan fevkalade memnun olduğum canım seçki. İyi ki varsın! Nice onbir yılların, okurun, yazarın ve hikayen olsun… Emeği geçen herkese sevgiler, selamlar…
Öncelikle “Nice yıllara!” diyelim. Yine güzel bir görsel, yine okumayı sabırsızlıkla beklediğim öyküler… Umarım ben de bir nebze katkı sağlayabilmişimdir. Herkesin emeğine sağlık. Sevgiler,
@KayipRihtim
Bu arada gorsel kalitesi yine artti. Son bir kac seckidir… Lutfen seviyeyi koruyalim son cizimler cok iyi…
Görsel orjinalinden daha güzel olabilir…
Böyle bir çalışmanın parçası olmak çok güzel bir duygu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Veee nice yıllara diyorum…
Sitede henüz yeni olduğumdan nereye yazacağımı bilemedim. O yüzden buradan sormak istedim. Son haftalarda sabırsızca Ağustos ayı seçkisini bekliyorum. Acaba seçki bu ay yayınlanmayacak mı? Yoksa daha geç bir tarihte mi yayınlanacak?
Merhabalar.
Aksamalar olabiliyor. Yaklaşık iki buçuk senedir forumdayım, iki de hikayem var Seçki’de. Daha önce Seçki’nin yayınlanmadığı bir ay ile karşılaşmadım (Özel seçkilerin yayınlandığı aylar hariç).
@liminoid Rica ederim. Keyifli okumalar dilerim.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Seçki umarım kısa süre içerisinde yayınlanır da her zamanki gibi keyifle okuruz.
Haziran ayı olabilir.