13. Yıl Özel: Destanlar

Öykü Seçkisi'nde okumak için: 13. Yıl Özel: Destanlar – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Tuğçe Kara Zamanda yolculuk hâlâ söze muhtaç. Tarihte geriye gidebilmek için kelimelere ihtiyacımız var. Yarınlarda hatırlanmak için ise isminiz birkaç sözle anılmalı. Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi yarınlarda anımsanır mı, bilinmez. Ancak 13. yaşını kutlarken yılları ardında bırakarak zamanla mücadelesine devam ediyor. Her yıl dönümünde, okurlarımız için özel sayılar hazırlıyoruz. Bu yılki temamız “DESTANLAR”… (DEVAMI…)

12 Beğeni

13 yıldır bu hikâyenin sürmesine katkı sunan tüm okur ve yazarlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Asıl ben teşekkür ediyorum. Hayallerimize, kurgularımıza ses oldunuz. Daha nice sayılara ulaşmanızı diliyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

6 Beğeni

Muhteşem bir sayı! :orange_heart::green_heart: Emeği geçen herkesin ellerine, yüreklerine, zihinlerine sağlık :orange_heart: Ben de Nanaya ile yer aldığım için çok mutluyum. Miu gezegenini bir kere daha güzelleştirdi :sweat_smile:

3 Beğeni

Piramit’ten sonra 13.yıla özel Destan sayısında yer almak benim için çok büyük bir keyif. Harika öyküler ve kapak resmi için emek verenlere teşekkürler. Keyifli okumalar.

3 Beğeni

Keyifle takip edip okuduğum Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi’nde, hele de 13. Yıl Özel Sayısında yer almak benim için onur ve gurur verici. İlk kez böylesi bir girişimde bulunmanın heyecanı yanı sıra; emeği geçen herkese teşekkürler. Keyifle okunası bir sayı olsun :slight_smile:

3 Beğeni

Bu sayı ile birlikte beşte beş yapmış oldum. Ağustos teması da çok güzel. Öne tüm öyküleri okumak ardından da çalışmalara başlamak lazım.

2 Beğeni