19 Ekim Ankara Kitap Fuarı Buluşması

Hocam merhaba, ben herkesin 19 Ekim’de (hafta sonu olduğu için) müsait olduğunu düşünerek bu günü vermiştim. Size uygun değil mi? :thinking:

Aslında anket belki iş görebilir. Birden fazla seçenek seçebilirsiniz. Kimlerin hangi günler uygun olduğu daha rahat görünür.

• 18 Ekim
  • 19 Ekim
  • 20 Ekim
  • 21 Ekim
  • 22 Ekim
  • 23 Ekim
  • 24 Ekim
  • 25 Ekim
  • 26 Ekim
  • 27 Ekim

0 oylayanlar

1 Beğeni

Ben 19 Ekim’i hem hafta sonu hem de fuarın 2. günü olacağı için uygun olabileceğini düşünmüştüm :slight_smile: Bir de diğer arkadaşların fikrini alalım :slight_smile:

1 Beğeni

Ben hafta sonunu tercih ettim ama iş çıkışı olabilirse hafta içi akşam da uygun.

1 Beğeni

19 Ekim ile 20 Ekim tarihlerinde olabilirse hem fuarın ikinci ve üçüncü günü olmasından, hem de hafta sonu olmasından kaynaklı daha uygun olur diye düşünüyorum. Umarım birçok kişinin tarihi o günlere denk gelir.

1 Beğeni

Beni biliyorsunuz: Tarih belirleyin, geleyim :sweat_smile:

1 Beğeni

Anlaşılan çoğu kişi 19 Ekim’de uygun? Tamam mıyız?

2 Beğeni

Bana uygundur. Diğer forum arkadaşlardan da onay gelince saat ve buluşulacak nokta ayarlanır.

1 Beğeni

19 Ekim yaklaşıyor, bir WhatsApp grubu kurabiliriz belki buluşmayı ayarlamak için? :droll:

1 Beğeni

Evet çok iyi olur, gelecek arkadaşlar özelden bana numaralarını atarsa kurarım :blush:

1 Beğeni

Gönderdim ben şimdi :+1:

1 Beğeni

Son durumlar nedir? :face_with_monocle:

1 Beğeni

Numaraları alıyorum, grubu kuracağım, buluşma yeri ve saatini konuşuruz :slight_smile:

1 Beğeni

Saat kaçta buluşacağız?

• 10.00
  • 11.00
  • 12.00
  • 13.00
  • 14.00
  • 15.00
  • 16.00
  • 17.00

0 oylayanlar

Not: Her saati yazamayacağım için bu saatler dışında uygunsanız yazın :slight_smile:
Ekleme: Buluşma yerini Fuar alanının dışında mı, yoksa içerideki stantların birin de mi ayarlayalım?

1 Beğeni

Fuar alanının dışında buluşmak daha uygun. İçerisi toparlanmak için fazla yoğun olacak.

1 Beğeni

Şöyle bırakayım :smiley: Burada bir yerde buluşabiliriz?

Sağ kapı giriş kısmı. Giriş sırası uzun olacak. Kafe gibi bir yer vardı. Oranın önü olabilir.

İçeride buluşulacaksa çıkış kapısına giderken ki köşeler sakin olur.

1 Beğeni

İçeride Danışmada buluşabiliriz ya da Sel Yayınevinin önünde, çıkış kapısı yönünde. Dışarıda buluşacaksak evet, kafenin önü mantıklı.

A-101 standı Sel Yayınevi. Çıkış yönünde.

En uygunu orası gibi :thinking:

Sel’in önü mü? :thinking: