Hocam merhaba, ben herkesin 19 Ekim’de (hafta sonu olduğu için) müsait olduğunu düşünerek bu günü vermiştim. Size uygun değil mi?
Aslında anket belki iş görebilir. Birden fazla seçenek seçebilirsiniz. Kimlerin hangi günler uygun olduğu daha rahat görünür.
- 18 Ekim
- 19 Ekim
- 20 Ekim
- 21 Ekim
- 22 Ekim
- 23 Ekim
- 24 Ekim
- 25 Ekim
- 26 Ekim
- 27 Ekim
0 oylayanlar
Ben 19 Ekim’i hem hafta sonu hem de fuarın 2. günü olacağı için uygun olabileceğini düşünmüştüm Bir de diğer arkadaşların fikrini alalım
Ben hafta sonunu tercih ettim ama iş çıkışı olabilirse hafta içi akşam da uygun.
19 Ekim ile 20 Ekim tarihlerinde olabilirse hem fuarın ikinci ve üçüncü günü olmasından, hem de hafta sonu olmasından kaynaklı daha uygun olur diye düşünüyorum. Umarım birçok kişinin tarihi o günlere denk gelir.
Beni biliyorsunuz: Tarih belirleyin, geleyim
Anlaşılan çoğu kişi 19 Ekim’de uygun? Tamam mıyız?
Bana uygundur. Diğer forum arkadaşlardan da onay gelince saat ve buluşulacak nokta ayarlanır.
19 Ekim yaklaşıyor, bir WhatsApp grubu kurabiliriz belki buluşmayı ayarlamak için?
Evet çok iyi olur, gelecek arkadaşlar özelden bana numaralarını atarsa kurarım
Gönderdim ben şimdi
Son durumlar nedir?
Numaraları alıyorum, grubu kuracağım, buluşma yeri ve saatini konuşuruz
Saat kaçta buluşacağız?
- 10.00
- 11.00
- 12.00
- 13.00
- 14.00
- 15.00
- 16.00
- 17.00
0 oylayanlar
Not: Her saati yazamayacağım için bu saatler dışında uygunsanız yazın
Ekleme: Buluşma yerini Fuar alanının dışında mı, yoksa içerideki stantların birin de mi ayarlayalım?
Fuar alanının dışında buluşmak daha uygun. İçerisi toparlanmak için fazla yoğun olacak.
Sağ kapı giriş kısmı. Giriş sırası uzun olacak. Kafe gibi bir yer vardı. Oranın önü olabilir.
İçeride buluşulacaksa çıkış kapısına giderken ki köşeler sakin olur.
İçeride Danışmada buluşabiliriz ya da Sel Yayınevinin önünde, çıkış kapısı yönünde. Dışarıda buluşacaksak evet, kafenin önü mantıklı.
A-101 standı Sel Yayınevi. Çıkış yönünde.
En uygunu orası gibi
Sel’in önü mü?