İkisi de uygun gibi geldi. Neyse, diğerleri de karara varsın.
O zaman şimdilik Sel Yayınevinin önü diyelim (A-101 standı).
Tamamdır İçerisi, A-101 yanı.
İçerisi daha iyi olabilir bence de. Sel Yayınevi önü olsun
O zaman saat 12 civarı Sel Yayınevi’nin önünde buluşuyoruz
Biz geldik arkadaşlar, nerelerdesiniz?
Kaçırdık mı? 20 karakter
Buluştuk biz. (20 karakter)
Biz Liman Kitap Cafe’ye geçiyoruz, fuara gelen gelemeyen herkesi bekleriz.
Güzel bir gündü, gelen herkese teşekkür ederim
ilgi çeken stand var mıydı arkadaşlar?
Pegasus’un N11 indirimleri standında da geçerliydi gördüğüm kadarıyla öyleydi en azından
Fuar, fuar işte. İndirim konusunda fazla bir değişiklik yok. Tabii iyice arayanlar arzu ettikleri bazı kitaplarda sürprizlerle karşılaşabilir. Kim bilir Örnek: Lev Grossman’in Büyücüler serisi.
Bu fuarlara giriş ücretli mi?
Evet, ücretli, 2,5 lira.
Yol parası, giriş ücreti, kitap parası…
Ben belediye olsam fuarlara ücretsiz servis kaldırırım daha çok insan kitapla buluşsun diye. Umalım da gidenler indirimli kitaplar bulsunlar.
İstanbul’da 10 lira giriş. 4 gidiş, 4 dönüş metrobüs. 2 gidiş, 2 de dönüş dolmuş. Etti 22. Su aldım 2, bir şey yedim desem 10. Etti 34. Üç kere gitsem 102. Ben gelmiyorum arkadaşlar.
İzmir’de giriş ücretsiz yıllardır Gerçi İstanbul ve Ankara gibi yerlerde girişin ücretli olması anlaşılır bir durum.
Geçen sene 7.5 olmuştu. Ondan önceki iki sene 5 idi. Ondan da önce 2.5. Bana kalırsa milyonların geldiği bir fuarın ücreti 10 olmamalı. 5 yine anlaşılır. Bu bana şey gibi geliyor. Zaten elimizde milyonlar var gelecek, her sene biraz zam yapalım da bundan faydalanalım. Seneye de 12.5 olursa bir daha gitmem. Bu son senem olur.