2068. Gün

Öykü Seçkisi'nde okumak için: 2068. Gün – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Selim! Kalk haydi!” Bu gür olmaya çalışırken çatlayan, sertlik vermeye çalışırken öfke veren ses, odasının soğuk duvarlarında yankılandığında Selim hali hazırda ayakta, gömleğini ilikliyordu. Hiç açmadığı siyah perdesini bu sabah sokaktan gelen seslerin merakına yenilerek araladı. Sesin okula giden iki çocuktan yükseldiğini görünce merakı kursağında kaldıysa da pencerenin önünden ayrılamadı. Dışarı bakarken göz iki şeye… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Oktay Selam,

Yine çok rahat okunan ve akıcı bir öykü ile seçkiye katılmışsın. Modern insanın yalnızlığını ve psikolojik problemlerini çok iyi anlattığını düşünüyorum. Herkesin kendinden bir şey bulabileceği, Selim’e kızabileceği ama hak vermekten de kendini alamayacağı bir öykü olmuş. Bu kadar rahat okunabilmesinin en büyük sebebi de diyalogların doğallığı bence. Harika, su gibi akıyor.

Başarılarının devamını diliyorum, ellerine sağlık. Gelecek seçkilerde görüşmek üzere. :blush:

1 Beğeni

Merhaba Kıvanç,

Katıldığım her seçkide yorumlarını okumak beni çok mutlu ediyor. Herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir öykü yazmaktı hedefim, bu sana da geçtiyse ne mutlu bana. Yorumların için çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere :slight_smile: