25 Litre

Her gün sadece 25 litre su ile yaşamak zorunda olduğunuzu düşünün. Su krizi, dünyanın en büyük metropollerini tehdit ediyor. 25 Litre belgeseli; geleceğin İstanbul’unda olası bir susuzluğu ele alırken, günümüzde bu karanlık tabloyu değiştirmenin yollarını Gökhan Özoğuz rehberliğinde arıyor.

Yarının suyunu kurtarmak için harekete geçme vakti. Daha fazla bilgi almak ve su ayak izini hesaplamak için www.yarininsuyu.com ’u ziyaret edebilirsin.

Az önce televizyonda izlediğim ve tabiri caizse ciğerimi sızlatan belgesel ve ciğerimi sızlatan konu. Belki önemsemiyoruz belki basit geliyor ama alacağımız küçük önlemlerle büyük farkındalıklar oluşturabiliriz. Sitede çok güzel bilgiler, küçük ipuçları var göz atabiliriz.

6 Beğeni

Medyatik insanların böyle sosyal sorumluluk halleri beni acayip irite ediyor. Çok itici geliyorlar. Yaptıkları işten soğutuyorlar. Hiç samimi gelmiyorlar. Belki samimidirler ama ne bileyim. Televizyonda babamı görsem ne söylese inanmam herhalde. Ama konunun ciddiyeti malum.

2 Beğeni

Ahhh o havuz partileri ahhh.Bu medyatik maymunların havuzları için harçadıgı suyu bide belgesel yapsalar.Türkiyede hiç bir şey bana inandırıcı gelmiyor haaa çıkıp kuraklık yaşanan tarım bölgelerini çekseler,fabrikalar yüzünden mahvedilen dereler ve küçük su yataklarını çekseler,suyun ana kaynagı olan ağaç katliamlarını çekseler ilgimi çekerdi.

3 Beğeni

Saçmalık. Olumsuz etkilerinin 100 sene içerisinde ortaya çıkacağı tahmin edilen bir sorun için endişelenmem, suyumu dilediğimce harcarım.

1 Beğeni

Fakat Müzeyyen, bu büyük bir bencillik.

6 Beğeni

Oh oh yarasın hocam vur dibine.

1 Beğeni

Dün Fox tv de görüp birazına göz atım. Güzel bir belgeseldi.

1 Beğeni

Toplumu bilinçlendirmek için bunun gibi daha fazla yapıma ihtiyaç var. Başka konularda da tabii ki.

1 Beğeni