3. Gerçeklik: Yerle Dip Arasında

Öykü Seçkisi'nde okumak için: 3. Gerçeklik: Yerle Dip Arasında – Aylık Öykü Seçkisi

image

Bulanmış karaltı ve ağır koku, cılız adamı çepeçevre sardığında çaresiz genç adam yoğun mu yoğun bir sıkışıklık hissetti. Biri sanki ya da belki, göğüs kafesinin içine şişmiş cırtlak renkli bir balon tıkamıştı da öylece bırakmıştı. Boğazını tırnaklamak geldi içinden, yapamadı. Çenesinde bir tutukluk hissedince ve havasızlıktan titreyince burnundan derincesine solumayı akıl etti. O, karanlığın ve… (DEVAMI…)

Merhabalar. Öykünüzü beğendim mi beğenmedim mi emin olamadım. Ama sonuna kadar okuduğuma göre beğenmişim demek ki :blush: Şaka bir yana, soyutlarda gezmekten yoruldum biraz o kadar. Kafam yandı durdu.
İlerideki seçkilerde görüşmek üzere.

:frowning: Anladığım kadarıyla size anlatmak istediklerimi net bir şekilde aktaramamışım. Bu kısmı üzücü. Biraz daha dingin kafayla okunması gereken bir öykü yazmışım herhalde. Yine de görüşlerinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada öykü için bir photoshop çalışması yapmıştım. Sizinle de paylaşmak istedim.

Merhaba @AliKerem öykünüz çok etkileyici geldi bana soyut kavramlar arasında gidip gelmesine rağmen iyi bir kurgusu olduğu söylenebilir bence anlaşılabilir bir öykü konu açısından ilgi çekici ama herkesin anlayabileceği türden değil. Yine de gayet başarılı bir anlatım tarzınız var. emeğinize kaleminize🖎 sağlık​:clap::clap::clap:

1 Beğeni

Tekrar merhaba @AliKerem bu arada ben de seckide yeniyim bu dördüncü öyküm. Yepyeni Bir Şans Tılsımlı Kolyenin Gücü ve Aydınlanan Gölgeler adlı öyküme bekliyorum yorumlarınızı okursanız sevinirim.

Merhaba, güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Bence siz pek de yeni sayılmazsınız dördüncü ise. :slight_smile: Benim de ikinci öykümdü. Hikayenizin ismi epey ilgi çekici. Uygun bir zamanda okuyup yorum yapmak isterim tabii ki. :smiley: İyi günler dilerim.

1 Beğeni

Rica ederim @AliKerem Sizin ikinci benim dördüncü ama daha eski olanlar da vardır muhakkak. Ben öykü alanında yeniyim aslında. İki deneme iki şiir kitabım var. Ayrıca milliyet blogda yazıyorum. Daha önce hiç bir mecrada öykü yazmadım. Sadece Parlak Jurnalin yarismasinda kısa öyküm yayınlandı. Öykümün ismi değişik geldi ilginizi çekti madem en kısa zamanda bekliyorum öyküme o zaman. :slight_smile:

Okuyup yorumlamıştım dün. :slight_smile:

1 Beğeni

O zaman dingin kafa ile tekrar okuyacağım ileride. Tekrar yorumlarım. Sağlıcakla kalın.

1 Beğeni