Arkadaşlar Yar Yayınları’ndan 10 kitaplık kitap setini 3’te 1’i fiyatına satıyorum. Güncel etiket fiyatlarının (Hepsini fotoğrafa ekledim.) toplamı 2209₺ tutuyor ama ben hepsini 750₺’ye satıyorum.Kargo alıcıya ait. Hepsi sıfır, orijinal, bandrollü, hasarsız ve pırıl pırıl kitaplar.
Kitaplar genel olarak (Yayınevinin favori konularıdır) Sosyalist, komünist ideolojilerde olup II. Dünya Savaşı yılları, Devrim zamanları, Eski Rusya’da yaşayan halklar hakkında.
%40 indirimli haliyle kendi sitesinde o fiyata hocam. Normal fiyatları onlar değil biliyorsun. Bendekiler de sıfır ve daha ucuz. Kitapları yayınevinin sitesindekinden bile ucuza satıyorum daha fiyat kıramam. Senin söylediğin fiyat 3’te 1’i değil; 5’te 1’i oluyor. Son fiyat 750₺ kısacası.
Benim yazdığım fiyatlara inanmıyorsan herhangi bir siteden “etiket” fiyatlarına bakıp kontrol edebilirsin.
çok değişmiyor diğerleride de fiyat… birinde olmayan diğerinde de var ama sen bir fiyat belirlemişsin. Teklif duruyor çıkan olursa hayırlı olsun , olmazsa çok çok satılmaz… ne yapalım benimki şansını deneme
Hocam bu 10 kitabın sıfır halini bırak 750₺’yi, 1000₺’ye de satan bulunmaz. En fazla yayınevi %50 indirim yapar, o zaman da 1100₺ olur. 750₺ fazla iyi bir fiyat. Yakın zamanda -yaklaşık 1 yıldır fiyatları değişmedi- zamlanmadılar; zamların da eli kulağında. 750₺’ye bulamazsın, sonra “Ya adam bana demişti keşke alsaydım o fiyata” dersin, benden söylemesi.