6. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı

Uluslararası CNR Kitap Fuarı 9 Mart’ta başlıyor

Yerli ve yabancı 200’ün üzerinde yayınevinin katılımı ile 15 bin metre kare alanda düzenlenecek 6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 9 Mart’ta CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

Bu yılki teması “Kitap ve Mutluluk - Kutadgu Bilig” olan CNR Kitap Fuarı’nda, Ahmet Ümit, Azra Kohen, Selim İleri, Engin Alan, Mustafa Balbay, Canan Karatay, Beyza Alkoç, Serhat Yabancı, Işık Öğütçü’nün de aralarında bulunduğu 500’ün üzerinde yazarın katılacağı imza günlerine ev sahipliği yapılacak. Fuarda ayrıca söyleşi, seminer ve panel başta olmak üzere 200’ün üzerinde etkinlik düzenlenecek.

İstanbul’un merkezinde metro, metrobüs, marmaray gibi tüm ulaşım araçlarına yakın bir lokasyonda konumlanan ve her kış kitapseverleri CNR EXPO Yeşilköy çatısı altında buluşturan CNR Kitap Fuarı, 9-17 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Okurların merakla beklediği Türkiye’nin kitap fuarı haline dönüşen CNR Kitap Fuarı, Alfa, Bilgi, Everest, Epsilon, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, YKY, İş Bankası, İletişim, İthaki, Pegasus, Damla, Doğan Kitap, TÜBİTAK, Türk Dil Kurumu, Türk Tarih Kurumu’nun da aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200’ün üzerinde yayınevi ve 450 markanın katılımı ile yapılacak.

500 imza günü, 200 etkinlik bir arada

Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Kitap Fuarı’nın bu yılki teması “Kitap ve Mutluluk - Kutadgu Bilig” olacak. CNR Kitap Fuarı Selim İleri, Ahmet Ümit, Engin Alan, Mustafa Balbay, Canan Karatay, Beyza Alkoç, Serhat Yabancı, Işık Öğütçü’nün de aralarında bulunduğu 500’ün üzerinde yazarın katılacağı imza günlerine ev sahipliği yapılacak. Fuarda ayrıca söyleşi, seminer, panel ve sergi başta olmak üzere 200’ün üzerinde etkinlik düzenlenecek.

Dünyayı gezen fotoğrafçı Mustafa Seven’in eserleri CNR Kitap Fuarı’nda sergilenecek

Öğretmenler, öğrenciler, yayıncılar, kitabevleri, kütüphaneciler, tercüme büroları, gazeteciler, yazarlar, editörler, yayınevi, yazar telif ajansları ve okurların yoğun ilgi gösterdiği CNR Kitap Fuarı’nda, uzun yıllar gazetelerde foto muhabirliği yaptıktan sonra, daha özgün işlere imza atmak için kendi yolunu çizen Mustafa Seven’in fotoğrafları ziyaretçilerle buluşturulacak. En güzel fotoğrafı yakalamak için dünyayı gezen Seven’in birbirinden değerli eserlerinin bir araya getirildiği “Mustafa Seven Fotoğraf Sergisi’ne ilginin büyük olması bekleniyor.

E-spor turnuvalarında en iddialılar yarışacak

Son yıllarda yükselerek yüzlerce milyon dolarlık bir endüstri haline gelen E-spor, CNR Kitap Fuarı’nın ana fuaye alanında binlerce tutkununu bir araya getirecek. Fuarda, online oyunlar üzerine kurulu bir spor dalı olan E-spor meraklıları için, en iddialı yarışmacıların katılacağı turnuvalar düzenlenecek. CNR Kitap Fuarı’nın ilk iki günü, en iddialı yarışmacıların katılacağı turnuvalar fuarda eğlence ve heyecanı doruğa taşıyacak.

İstanbul ve bölgesinin en değerli ve en büyük kültür etkinliği olarak 15 bin metrekare alanda düzenlenecek CNR Kitap Fuarı’nın 500 binin üzerinde kitapseveri ağırlaması bekleniyor.

Haber Kaynağı: CNR Kitap Fuarı

E-spor olayını anlayamadım. İnsan çekmek için yapılmış olsa gerek. Hayırlısı diyelim…

3 Beğeni

E-spor ne alaka ya? E-spor etkinliği düzenleyeceklerine %50 indirim yapsınlar :smiley: İnternet fiyatları hala fuar fiyatlarına göre çok uygun.

Kesinlikle katılmakla birlikte nice mutlu yaşlar dilerim. :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile: (20 karakter)

1 Beğeni

İlk gün gitmeyi düşünüyorum gezme amaçlı. Fazla kitap alamam ama İstanbul’da yaşamanın avantajlarını değerlendirelim - yol konusunu düşünmeden :smile:

1 Beğeni

İlk gün en mantıklısı :+1:t2: Bende ilk gün gidip bir gezicem :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de ilk gün gitmeyi düşünüyordum ama herkes ilk gün gitmeyi düşünürse kalabalık olur. :rofl:

1 Beğeni

Yok ilk gün kalabalık olmuyor. Aksine pazar çok kalabalık oluyor haftaiçide öğrenci grupları geliyor :slight_smile:

2 Beğeni

Biliyorum canım, espri yapıyorum. Ben de genelde ilk gün gidip öğlen olana dek işimi gücümü hallederek eve gitmeyi tercih ediyorum. Kalabalıklar beni boğuyor. Sabah erkenden sakin sakin gezmek daha cazip geliyor hep. Pazar günleri zaten berbat.

Kafama takılan tek nokta eskiden online bilet uygulaması var mıydı acaba? Geçen yıllarda ücretsizdi diye anımsıyorum. Umarım şimdi ücretli değildir.

1 Beğeni

Ücretsiz değil girişte ücret alınıyor diye hatırlıyorum. Öğrenci, Öğretmen durumu varsa ücretsiz. Yalnız yarın ilk gün standlar kurulmamış bütün kitaplar sabahtan açılmamış olabiliyor. Biraz daha öğlene yakın gidin bence eğer alışveriş yapacaksanız.

Yakana da karanfil takarsan sevinirim görürsem imza alırım :smile:

3 Beğeni

Benden neden imza alacaksın ki? :flushed:

Yoo, ben hep ücretsiz girdim. Tipim kurtarmış demek ki. :rofl: Madem öyle ben bir online bilet çıkartayım. Öyle bedava oluyordu sanki. :roll_eyes: 5 tlmiş ya bir şey değil. :smiley: Ama çok net bedava girdiğimi anımsıyorum. Belki de kargalarla birlikte gittiğim için kimse uyanmamış oluyordur. :smiley:

Ben daha çok sahaflara bakacağım. Kitap almayı pek düşünmüyorum yayınevlerinden. Belki Alfa bana bir güzellik yaparsa Jules Verne alabilirim.

3 Beğeni

Alfa’da aynı amca varsa yapmaz. Adam robot gibi kafa yukarı aşağı hareket ediyor sadece konuşmuyor. Soru hattından yetkiliden torpil talep et adını falan kullan :smile:

1 Beğeni

Amcayla ortak bir nokta bulmaya çalışacağım artık. :smiley:

1 Beğeni

Yarın ben de öğleden önce uğramayı düşünüyorum. Kitap fuarı kitap fuarıdır :slight_smile:

Bu arada eskiden @Agape’nin hatırladığı gibi ücretsizdi. Bu yıl ilk defa ücretli olacak. Ücretli olan Tüyap’tı arkadaşlar :slight_smile:

Öncelikle giriş ücretsiz. İçeride Starbucks dahil birkaç yeme içme alternatifi mevcut.

Yayınevlerini gezdikçe bu mesajı güncellerim. At fav a bekle :smile:

-İthaki 30
-Pegasus 35 hatta setler ve bir bölüm kitapta yüzde 50 var baya iyi. Yani oran iyi de ilk fiyatları meşhurdur bu abilerin biliyorsunuz. O durum devam ediyor. Demir Altın ı kızıl isyan serisiyle indirimli vermiyorlar, yüzde 35 le 62₺ ye geliyor. Onu da sonra alırız artık. İlk 3 ü ciltli aldım.
-doğan 20 :smile: meşhur boyalı kitaplarımızı 10₺ etiketiyle görebilirsiniz :smile:
-delidolu tudem 25 indirimli fakat 3 tane falan diskdünya romanı getirmişler şaka gibiydi. Umarım eklerler.
-yky 25 indirimle gönülleri fethetmeye devam ediyor.

2 Beğeni

Siz yine 3 tane görmüşsünüz. Ben onları da göremedim.

Dediklerinize ek, en büyük indirimler Ren Kitap’daydı. Setlerin indirimi %50-%65 arasında değişiyordu.

Kırmızıkedi’de Babil Kitaplığı yüzde 50 civarı :sweat_smile: Havasızlıktan bunalıp az hava almaya çıkınca yazayım dedim. :blush:

@BiblofilYouTube bugün ücretsizmiş. Bana öyle dediler.

1 Beğeni

Ben uyuyakaldım ya şimdi gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum. Yeni kitap almak istemiyorum ama bir fuara gitmeyeli iki yıl falan oluyor :roll_eyes:

Zamanımın yarısını sırf Türk Dil Kurumu Yayınları’nın kitaplarını inceleyerek geçirdiğim için diğerlerine kısıtlı süre ayırdım. Çınar tarafına bakıp Kırmızı Kedi tarafını es geçmiştim.
Zaten bu seriyi o kadar gömdünüz ki, %60 indirim olsa da almam😂

Babil Kitaplığı değil, gömdüğüm Turuncu Kitaplardı. :joy:

İki kahveye 25 tl vermenin depresyonunu yaşıyorum. Kardeşim için artık olur öyle :joy: Sonuçta hamallığımı yapıyor. :roll_eyes:

1 Beğeni