I’d burned rather more bridges than was strictly good for me, and while it had made perfect sense at the time, in the cold light of day it looked more and more like the stupidest thing I had ever done.
Bridgeburners.
I’d burned rather more bridges than was strictly good for me, and while it had made perfect sense at the time, in the cold light of day it looked more and more like the stupidest thing I had ever done.
Bridgeburners.
Tüm yollar Malazan’a yani?
Valla algıda seçicilik de olabilir.
Shoulders of the giants göndermesi de vardı. Ben sanırım ilk Einstein’dan duymuştum.
Ben fark etmedim bile. Bitiyor mu ufaktan? Daha Elder Race var.
Yarıladım. Yarın Elder Race e başlarım.
Bitti. Ne okudum ben ya?
Yaa, yaa. Güzel yazmış adam, hakkını yemiyeyim, güzel de bağlamış. Senin daha detaylı yorumunu da duyalım.
Detaylı yorumum yok, ben bir şey anlamadım sonundan. Son cümleyi okudum, sayfa çevirdim, bir baktım about author yazıyor. Dedim lan ne oluyor? Sayfa mı eksik, başka bir şey mi var… Yüzde ye baktım 99 yazıyor, Hass… dedim kitap bitmiş.
Sizin yorumları okudum baştan sona. Hala kafamda oturmadı. Yarın birkaç inceleme okumam lazım.
Son paragraftan önce elemanın bakıp da kendini görmesi neydi, orayı hele hiç anlamadım. Sonra da başım ağrıyor filan dedi, bitti gitti.
Sonunda aslında Duke’un dewline’da yaşayan bir AI ve yanındaki elemanların birer subroutine olduğu ortaya çıktı. Hikayenin asıl kötüsü Büro değil de Potter. Ve Potter kaçıp saklandığı sistemler bulundukça Büro’dan intikam almak için o sistemleri dewline vasıtasıyla tamamen imha ediyor. Böylece yeni bir sisteme geçince dewline, ve Duke, baştan başlıyor geçmişi bilmeden.
Heh şimdi oturdu tam olarak kafamda. Kitabın bittiğini ilk fark ettiğimde “Ne oluyor lan!?” dediğimi çok net hatırlıyorum.
Neyse ki yazdıklarınızı okudum da anladıklarımı doğru anladığımı fark ettim, mutlu etti.
Maalesef bitmedi.
A Pilgrimage of Swords okuyacaktık sanki.
Doğru, hatta önden başlıcaktın. Sen bitirince başlarız Utku da müsaitse.
Ben daha başlardayım Elder Race’te. Utku müsait ise Pilgrimage’e başlayalım, ben sonrasında Elder Race’e dönerim.
@Pyrewrath @Abraxas Ne yapıyoruz şimdi? Pilgrimage ise başlıyorum, daha vakit varsa Elder Race’e devam ediyorum.
Müsaitim, başlayabiliriz.
Akşama başlığı açarım ben önce davranmazsa biriniz.