Acıkkan

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Acıkkan – Aylık Öykü Seçkisi

image

Benim adım yok. Ama vampir diyorlar. Kana susamış ölü bir adamsın diyerek sarımsak ve kazıkla bekliyorlar. Bir evim yok. Ama var diyorlar. Ormanın ardındaki kara kubbeli şatoyu ateşe vermek istiyorlar. Bir ülkem yok. Sen Rumensin diyorlar. Macar dağlarında doğup Transilvanya ormanlarına gömüldüğümü söylüyorlar. Ya beni biriyle karıştırıyorlar ya da kim olduğumu bilmiyorlar. Dediklerine göre ölmeden… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhabalar Mert. Hikayen çok sürükleyiciydi. Ama bir sorunumuz var. Tarhana çorbası. :face_with_hand_over_mouth: Tarhana çorbası’nın yoğurt kullanımından ötürü Anadolu’dan geçtiğini düşünmekteyim ben. Tarhana otu da Balkanlar, Ege ve Akdeniz’de falan yetişiyor. Şatolarda Balkanlar dışı Avrupa’da yoğun diye biliyorum. Hatam varsa düzelt. Keşke sarımsaklı başka bir yemek kullansaydın.

Diğer seçkilerde de görmek seni, büyük bir arzumdur.

Kendine iyi bak!

Atakan.

Merhaba, oldukça keyifliydi :slight_smile: Kendini sorguladığı hikayesinde hayatta kalmak için türe özgü dönüşü oldukça etkiliydi. Cevabını bildiği şeyleri bastırıyor muydu? Bilmiyorum ama çabası hoşuma gitti.
Hayal gücün bol olsun

Vampir olsaydım daha iyisini bilirdim ama belli ki değilim :slight_smile:

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim…

1 Beğeni

Merhaba

Kıymetli yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim.

Başka öykülerde görüşmek üzere…

Selam

Çok teşekkür ederim değerli yorumun ve desteğin için…