Öykü Seçkisi'nde okumak için: Adam – Aylık Öykü Seçkisi
Son bir yıldır, babamın köyündeki bahçesini, haftada bir ziyaret etmek rutinlerimiz arasına girmişti. Önceleri tek başına gitmekte iken yaşından dolayı erkek kardeşim ve ben ona eşlik etmeye başlamıştık. Yaşadığımız şehrin merkezinden çıkıp bahçemize gitmek için geçirdiğimiz kırk dakikalık sürede, sohbetlerimizin konusu eskilere ve babamın çocukluğuna ait oluyordu. Babam; anlattıklarına dikkat kesilmemizden duyduğu memnuniyetle, yaşadığı olaylara… (DEVAMI…)
Temaya uygun meraklandırıcı bir öykü olmuş. Her ne kadar olaylar sonuçlanmamış olsa da gizem unsuru okuyanı düşündürmeye itiyor.
Yalnız ‘de’ ve ‘da’ eklerinin kullanımında bir sorun var. Dikkate almanız gereken bir şey. Kaleminize sağlık.
Yapıcı değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Önerilerinizi yazdım bir kenara.
Sanki daha fazla derinleştirilmesi gerekiyormuş gibi geldi bana. Bir anda bitti gibi. Ancak yine de kötü değildi.
Kaleminize sağlık, akıcı bir öykü olmuş. Takıldığım nokta kahramanın kendini cesaretsizlikle suçlaması. Ben öyküde adamların görünüp kayboldugunu anladım yani çok da çaba göstereceği bir durum henüz olmamıştı. Rüyada da yine eline baktılar, birşeyler anladılar ve bıraktılar. Bence bu bir başlangıç gibi olmuş devamını görmek isterdim.