Adını Hatırlayamadığım Bir Kitap

Merhabalar size lise birde okuduğum ve adını hatırlayamadığım bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Kitapta çocuk sahibi olamayan evli bir çift, pek tekin olmayan bir doktordan yardım istiyor, doktor ise onları denek olarak kullanıyor. Tedavi işlemi bittiğinde çift iki çocuk sahibi oluyor ancak gözle görülür biçimde değişikliğe uğrayarak tamamen etçil bir yapıya dönüşüyorlar. Etçil olarak geldikleri boyut tam olarak kanibalizm. Asla kalabalık ortamlara girmeyip toplumdan uzakta yaşıyorlar, çocuklarını dışarıdan ve kendilerinden uzak tutuyorlar, gece tüm kapıları kilitliyorlar çünkü içlerindeki kanibal ortaya çıkıyor ve çocuklara zarar vermek istemiyorlar. Hatta insan etinden uzak kalabilmek için geceleri tüm kapıları kitledikten sonra bodrum katında sakladıkları köpekleri kullanıyorlar :open_mouth: . Ailenin bu duruma gelmesinin nedeni ise deneyi yapan doktorun tedavide doğurganlığı oldukça fazla ancak vahşi, etçil ve kendi çocuklarını yiyen bir böceğin genlerini onlar üzerinde kullanması.

Çocuklar bir tuhaflık olduğunun farkında ancak tam olarak ne olup bittiğini anlayamıyorlar. En son erkek çocuk dayanamayıp, kaçıp, birinin(sanırım çocukların öğretmeniydi) evine saklanıyor ve o kişi çocuklar ile ailenin tuhaflığını fark ederek araştırmaya koyuluyor bunla birlikte ailenin karanlık yaşamını öğreniyor. Baba ise oğlunun sürekli kaçtığı bu öğretmenin gay olduğunu öğrendikten sonra aynı zamanda p*dofili olduğunu düşünüyor daha doğrusu bunu bahane ederek içindeki öldürme dürtüsünü alevlendiriyor. Anne ile baba bu kişiyi önce bodrum katında zincirledikleri köpeklerle beraber günlerce tutup köpekler gibi besliyorlar ve en sonunda öldürüyor. Öldürdükçe, çiğ etle beslendikçe daha da vahşileşiyorlar ve işin sonu çocuklarını yeme isteğine kadar uzanıyor. Ailenin vahim durumunu bu sırada öğrenen çocuklar kaçıyor. Onların peşinden giden ebeveynlerden biri ise yoğun koşuşturmacada trafik kazasında ölüyor.
Kitap korku/gerilim kitabıydı. Arkasında Stephen King’in kitabı ve yazarı övdüğü cümleler vardı. Okuyan varsa lütfen adını yazabilir mi?

Çok ilginç bir konusu varmış.

1 Beğeni

Forumumuzda imla kurallarına uymak zorundasınız. Mesajınızı imla kuralları çerçevesinde düzeltin ki yazdıklarınız daha anlaşılır olsun. Böylelikle çözüme daha çabuk ulaşabilirsiniz.

1 Beğeni

Hocam kitabı bilmiyorum ama sanki böyle bir film izledim akşam filmi araştırıp atarım. Belki o kitaptan uyarlamadır.

1 Beğeni

çok teşekkürler :slight_smile:
umarım bulabilirsiniz

Hocam filmin adı Teksas Katliamı. Arattım ama benzer konulu kitap çıkmadı.

Şu kitap olmalı.

Türkçeye sanırım “Tür” adıyla çevrilmiş.

3 Beğeni

evet evet buyduu çok teşekkür ederim