Adli Vaka

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Adli Vaka – Aylık Öykü Seçkisi

image

Korku ile bekliyordu kendi özel dairesinde. Koskoca prensesin yıllar yılı kral babasının gözdesi olan güzel bir kızın düşeceği bir durum değildi bu durum ama yapabileceği bir şeyde yoktu. Vakit yaklaşıyor karanlık gölgenin gelme saatinin yakın olduğunu biliyordu. İçinde Kraliçe annesine büyük öfke vardı. Neden, bir dediğini iki etmeyen kral babasının ölümünden sonra neden yeniden evlenmişti.… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhabalar. Konularımızı biraz benzer seçmişiz bu ay. Öykünüz güzel ama vuruculuğu konusunda biraz daha çalışılsa daha iyi olur gibi. Kızın o prenses hayalleri bana tam geçmedi. Hızlı yazmış ve kontrol edememişsiniz hissi uyandırdı. Kaleminize sağlık.

1 Beğeni

Yerinde tahmin ettiniz. Geniş ve uzun yazmaya çalıştığım bir konu vardı. Yetiştiremeyeceğim korkusuyla kuluçkaya bıraktım. Kalan sürede az olunca mecburen çalakalem gittim. Bu arada seçkiye benzer konuları göndermemek için bir çalışma yapılabilir mi diye düşünüyorum. Mesela belli bir taslağı yönetime gönderilmesi ve benzer konu varsa burada gerekli uyarılmaların yapılması gibi.

Olabilir. Ama bir taraftan da aynı yerden bakıp farklı şeyler gören hikayeleri okumayı da seviyorum.

1 Beğeni