İstesem de diyemem. Türkçe yayın haklarının verildiği kitapları listelemiş bence. Çıksa da çıkmasa da.
Hiç bir fikrim yok.
Bana kalsa basacağım kitapları farklı olurdu. 3 kitap kalmış basılmamış olan o listeden. One Day These Will Be Yours bu sene basılacak dedilerdi, bir tek Anının Çocukları ne zaman gelir konusunda bir yorum yapmıyorlar. Şeffaf olup düzgün bi şekilde söyleseler sanki yayın evini basıcaz.
Örümceklere özel bi zaafının olması dışında bayağı çeşitliliği var harbiden de. ![]()
Yesss!! Çok beklettin ama be eksikparça…
Uyku sersemi siteye girip 1 Nisan’a yem olmak.
Adamlardan beklentim de düştü böyle tanıtım mı olur falan diye sorgulamak da yok. ![]()
Ben önce Patrick Rothfuss u yiyince buna sıra kalmadı. Aranıza yeni dahil olmuş insanlara daha nazik davranmalısınız. ![]()
Forum geleneği o hocam, kabul seramonisi gibi de düşünebilirsiniz. ![]()
@Lorien_archers Maşallah.
Durmasın ama, bol bol atsın üstümüze. ![]()
sen nasıl düştün yazarı seviyorsun hocam.
Sevdiğim için zaten, duymak istediklerimi vaat ettin bana. ![]()
Bioforms’un yeni kitabının çıktığını bilmiyordum, bu ay okumaya çalışayım.
Children of Time serisine ne zaman başlayayım desem yeni bir kitap duyuruyor.
Daha kaç kitap ekler belli değil, bence geç bile kaldın. ![]()
Shroud Hugo’da ve Locus’ta en iyi roman dalında aday gösterilmiş. ![]()
Kadim Irk fiyaskosundan sonra, diğer çevirilerle ilgili yorum yapabilir misiniz? Ona göre sipariş vereceğim tüm bende olmayan eserlerini yazarın.
Ben de Son Şanslar Şehri için yorum bekliyorum
Kötüyse eğer onu da elden çıkarıp orijinal okuyacağım![]()
Son Şanslar Şehri ve Yıkımın Çocukları dışındakileri okudum, çevirileri ile ilgili inceleme yapmamış olsam da bende bıraktıkları intibayı yazabilirim. Son Şanslar Şehri’ni de yanıma aldım bu gece kıyaslayacağım.
Sabırsızlıkla bekliyorum. Normalde almadan ben de yapardım ama bu alışverişte fazla iyimser yaklaştım ddjj aliverdim hemen ![]()