Devler ve Doyma Noktası gibi. Aynı evren çatısı altında tekil kitap. Bu kitap güzeldi. Zamanında @Pyrewrath ile okumuştuk.
Doyma Noktası’nı okudum. Çeviri idare ederdi. Ama bence çeviriden de öte editör eli değmiyor bu kitaplara. Son okuma da hak getire. Buna rağmen kitabı beğendim. Kafamda dönüp duruyor bazı sahneler. Novella olduğu için hikaye basit, derinliği yok. Ama macera duygusunu yoğun olarak hissettiren bir kitap.
O zaman çıkar çıkmaz alınır. Teşekkürler.
Zaman paradokslarıyla ilgili kısa ve güzel bir kitap dostum, öneririm ben de.
Adrian Reis’in başka bir kitabı İthaki’den geliyor yanlış okumadıysam.
Muhtemelen kitabın çıkışı Tüyap’a kalır
Farketmemiştim, Service Model geliyomuş, bıktım şu tekel olma sevdalarından artık.
Sızlanmayın artık ne güzel pahalı bir şekilde basacaklar işte ![]()
Bir gün belki hayatta … ay yay yay yay… kapak güzel olmuş… ay yay yay yay. Çeviri de güzelse… ay yay yay yay… zaman döngülü kurgu severlere tavsiye edilir… ay yay yay yay. Biraz Lem usulü bir kurgu var. Ijon Tichy’den esinlenme olabilir. Zaten yazar Tchaikovsky, kendisi torunu olur. ![]()
O değil de Zamanın Çocukları serisinin kitabını inat mı ettiler naptılar bilmiyorum o serinin kitabı hariç kalan hepsini bastılar ![]()
Dediğin oldu.mutlumusun? ![]()
Kapağı Eksik Parça’ya göre iyi sayılır. Umarım çeviri de iyidir. Tchaikovsky son yıllarda en sevdiğim yazarlardan biri olmaya aday.
Ben malımı tanıyorum ya jdjd YZ olmasa kapak yapamayacaklar. Bari düzgün komut verip iyi bir şey yapsalar ![]()