Piyango vurursa açalım valla.
Commander Lewis was busy taking a high-resolution photo of his historic footprint. A requirement that had been in the NASA manual for the last eighty-one years, ever since Apollo 11 got back home to find that embarrassing omission.
Ufak bir giriş yaptım kitaba. 50 güne ancak bitiririm
. %60’da haber vereyim sen de gel. ![]()
The Martian mı? Manifold da saplanıp kaldım, ilk iki kitaptan çok farklı ama denerim ![]()
Pandora’s Star.
Madem basan çıkmayacak o zaman beklemenin anlamı yok. Başladım gitti. Giriş ters köşeyle başladı. Adamın hevesini kursağında bırakır Hamilton
.
Seneye Exodus ile başlamayı düşünüyordum ben Hamilton reyize, oyun çıkmadan önce ama bu sene de olur yani ne fark ederi. ![]()
@isos81 Ne dersin? ![]()
Neye ne derim? Olay ne? ![]()
Lorien buna başlamış, su güzel gel diyo, ben de seni de kandırmaya çalışıyorum her zamanki gibi. ![]()
Beni bilim kurguya sokmayın ya sonra beynim yanıyor. ![]()
Dün çıktı. Akıllardaki deli soru: Eksik Parça bu kitabı basarken ilk kitabın çevirisini revize edecek mi yoksa bu da aynı şekil çeviri mi olacak?
@Blackheart Kadim Irk’tı.
İlk kitap hangisiydi? Kafam karıştı Adrian’ın serilerinde ![]()
Peki sence yayınevi bu seriyi basmaya devam eder mi?
Bilmiyorum. Eder diye tahmin ediyorum. Yılsonunda belli olur. 2 kitapları kaldı bu yıl çıkaracağız dedikleri.
Çeviriyi adam edip yeniden yayınlasalar her ay bir kitabı için çekiliş yaparım. Bundan sonra basacakları kitapları düzgün çeviriyle bassınlar ona razıyım ben. Yazık ediyorlar…
Akılçelen,Dex, Eksikparça, Martı tam bir umutsuz vaka. Kendilerine bile hayırları olmayan berbat yayınevleri.
Neden bu kadar amatörce davrandıklarını anlayamıyorum diyeceğim de olay amatörlük falan değil, personele verdiği kahvaltıdaki zeytinleri sayan işveren gördü bu gözler. Düzgün de bassalar satıyor özensiz de bassalar satıyor. Özene para harcamaya ne gerek var o zaman?
Çünkü önüne ne koyulursa harika diyen bir robotik kitle bulmuşlar. PR ve algı yönetimine ise hiç girmiyorum. Gözümle bir grupta yönetici şey dedi: Kitap hakkında, çevirisi vs. Kötü yorum yapanı pr dan atarım. Kitap gönderiminin devamının gelmesini istiyorsanız pozitif algı oluşturun![]()
Bunun üstüne çoğu zaten iyi kötü çeviri veya baskı ayırt edemiyor. Genel olarak anlayayım yeterli diyor:)
Orijinalden bile daha kötü kapak geliyor muhtemelen ![]()
Muhtemelen kötü bir çeviriyle de geliyor ![]()
Tekil kitap mı bu? (20 krktr)