Agatha Christie Dizileri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Sizi Etkileyen Bir Kısmı Var mı?

Ben Agatha Christie’s Poirot’yu izlerken çok zevk alıyorum. İngiltere’nin havası, ortamını böyle gizem, suç konulu bir dizi ile keşfetmek beni cezbediyor.

1 Beğeni

Poirot sanki Sherlock’un daha sosyal hali gibi. Daha sempatik, daha içten ama daha kibirli. O yüzden ben çok seviyorum Poirot’u.

2 Beğeni

İkisininde çok iyi anlaştıkları dedektif dostları var. :grin: Kibrine daha ilk bölümden şahit olduğumda şaşırmıştım.

2 Beğeni

Sherlock’un kibirine yetişebilir mi bilmiyorum, Poirot mükemmel olduğunu duymaktan çok hoşlanıyor ama Sherlock muhteşem olduğunu bildiği için duymaya ihtiyaç duymuyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Yüksek işlevli sosyopat. Hocam bu iki hikaye kadar eğlenceli bulduğunuz başka yapıtlar varsa paylaşırsanız mutlu olurum.

2 Beğeni

Good omens yine çok severek izlediğim bir dizi, Reacher var aklıma gelen, The Valhalla Murders, Green Frontier iyidir, Broadchurch dizide eski Dr.Who da var, American Crime Story sanırım en iyilerinden biri bu :slight_smile:

1 Beğeni

Cevabına teşekkürler hocam. Good Homens’ı yeni izlemeye başlayacağım. Reacher’ı izledim keyifle. Broadchurch ve ACS’i çok önce birkaç bölüm izlemiştim. Denemek için aklımızda birkaç fikir oldu tekrar :pray:.

2 Beğeni