ben guess yaptım saten çok bilgili değilim bu arada türkçemi eleştirme lütfen
illaki çevirirler alcatraz’ı çevirirlerde onu çevirmezler mi ki ?
Daha önce sorulmuş ama cevap verilmemiş, ben gene sorayım. Beyaz Kum 2 çizgi romanını çok bekler miyiz?
En çok beklenilen kitapları herkes belirtmiş fakat inatla yoksayılmış gibi.
Oathbringer’ı beklemekten bi hal olduk, tünelin sonundaki ışığı görmek istiyoruz Akılçelen Hanım.
Bunun dışındaki Brandon Sanderson kitaplarına da hayır demeyiz tabi ki
Warbreaker çevirisi tamamlandı yayına hazırlık aşamasında Net tarih veremem tabi ki
Yayınlanacak olarak cevap versem yeterli olur sanırım. Elantris yeni baskısı için stoğunu bitirmesi gerekiyor
Fazlaca kalın bir kitap olduğu için zaman alıyor ama bitecek bugünler
Şimdilik böyle bir düşünce yok
1.sorunuzun yanıtı: Yayın programımızda yok. Yeni bir manga serisi yayınlanacak olursa gelen öneriler şartları uygun ise değerlendirilir
2.sorunuzun yanıtı: Kutu maliyeti zaten içerisinde bulunan mangalarla eş değer Ayrıca satılması işinize gelmez bence
çıkacak tabi ki Çevirisi sürüyor.
Brandon Sanderson dışında başka bir epik fantezi yazarı çıkarmayı planlıyor musunuz? Olumluysa kim/kimler?
Amazon’un ülkemize gelmesi e-kitap düşüncenizi etkiler mi?
Legion 3 çok yakında piyasaya çıkıyor. Şu an Amazon’da ön siparişte. Ayrıca yazarın yeni serisi -Skyward- bu sonbahar piyasaya çıkacak. Skyward kozmer evrenine dahil değil ama seri olacakmış. Bu serinin telifini almayı düşünüyor musunuz ?
Bu hangi sorunun cevabı
Sanırım warbreaker
oleyyyyyyyyyy yyyyyyyyyy <3
aa elantris alcaktım 10.yıl şeyi çıkacaksa onu alayım madem
Elantris yeni baskısı için stok bitmedi gerekiyor yazmış.Yani şuan yeni baskı ufukta gözükmüyor.
Ben Oathbringer diyorum, çünkü Elantris’in onuncu yıl özel bask için herhangi bir şey söylenmemiş.