@AkilcelenKitaplar sanderson kitapları hacimli kitaplar oluyor genelde. Okumak taşımak cidden zor oluyor.
E-kitap satışı düşünüyor musunuz?
@AkilcelenKitaplar sanderson kitapları hacimli kitaplar oluyor genelde. Okumak taşımak cidden zor oluyor.
E-kitap satışı düşünüyor musunuz?
kısmını anlamadım
Kapakları diyorum yurtdisindakilere baktıkça içim gidiyor
sadece bir kılıç var ordan fırtına ışığında görülüyodu galiba çok önemli olduğunu sanmam
Keşke birde sorumuza cevap alabilsek
Kılıçtan fazlası var demekle yetineceğim tadını kaçırmamak için. Kritik öneme sahip unsurlar olmasa da daha fazlası var… Ayrıca o kılıcın numarasını anlamak için de Warbreaker’ın okunmuş olması gerekir zira Nightblood bir parekılıç(shardblade) değil.
Evet, Warbreaker’a bakmıştım zamanında, bayağı da ilgimi çekmişti açıkçası.Sanırım bu gidişle dramatizasyonunu dinleyeceğim ya da ingilizcesinden okuyacağım…
ben guess yaptım saten çok bilgili değilim bu arada türkçemi eleştirme lütfen illaki çevirirler alcatraz’ı çevirirlerde onu çevirmezler mi ki ?
Daha önce sorulmuş ama cevap verilmemiş, ben gene sorayım. Beyaz Kum 2 çizgi romanını çok bekler miyiz?
En çok beklenilen kitapları herkes belirtmiş fakat inatla yoksayılmış gibi.
Oathbringer’ı beklemekten bi hal olduk, tünelin sonundaki ışığı görmek istiyoruz Akılçelen Hanım.
Bunun dışındaki Brandon Sanderson kitaplarına da hayır demeyiz tabi ki
Warbreaker çevirisi tamamlandı yayına hazırlık aşamasında Net tarih veremem tabi ki Yayınlanacak olarak cevap versem yeterli olur sanırım. Elantris yeni baskısı için stoğunu bitirmesi gerekiyor
Fazlaca kalın bir kitap olduğu için zaman alıyor ama bitecek bugünler
Şimdilik böyle bir düşünce yok
1.sorunuzun yanıtı: Yayın programımızda yok. Yeni bir manga serisi yayınlanacak olursa gelen öneriler şartları uygun ise değerlendirilir
2.sorunuzun yanıtı: Kutu maliyeti zaten içerisinde bulunan mangalarla eş değer Ayrıca satılması işinize gelmez bence
çıkacak tabi ki Çevirisi sürüyor.
Brandon Sanderson dışında başka bir epik fantezi yazarı çıkarmayı planlıyor musunuz? Olumluysa kim/kimler?
Amazon’un ülkemize gelmesi e-kitap düşüncenizi etkiler mi?