Akılçelen Kitaplar Soru Hattı

evet haberim var,hafta içi çalışıyordum gidemedim bugünde öğleye kadar çalışıyormuş kargo firması o yüzden elimde kaldı ne yazık ki

Aldıktan 3 gün sonra değil iade talebinden 3 gün sonra diyor. Talebi bu gün oluşturduysanız 2 gününüz var hala.

işte 3 gün süresi olduğunu talebi oluşturduktan sonra öğrendim o yüzden bugün sondu diğer ürün içide bugün talep oluşturdum iade edip ikisindende kurtulayım dedim ama yetişemedim hafta içi diğer ürünü ancak işten izin alabilirsem iadesini gerçekleştirebilirim.

1 Beğeni

Son 2 cilttir (13-14) One Punch Man’in kağıt kalitesi niye bu kadar düştü ya. Elime aldığımda bile kitabın dandikliği belli ediyor kendini. Sayfalar o kadar kalitesiz ki arka sayfadaki çizimler öne yansıyor.

Bu konuda bir şeyler yapmanızı rica ediyorum.

Yayınevi yetkilisi maalesef forumda aktif değil. Sorulara İnstagram ve Facebook üzerinden yanıt verebiliyorlar.

Eee kitaplar büyük satılmıyor raflara sığmıyordu. Şimdi küçüldü. Noldu 3-5 kaçıncı baskıdasınız ? Kapış kapış gidiyor mu?
:thinking::thinking::thinking:
Eski büyük kitapları kitaplığıma sığmadığını için nasıl kaldırdıysam artık yerini hatırlayamıyorum :joy:

4 Beğeni

arkadaşlar sissoylu kitapları da mı küçüldü bilgisi olan var mı

Ya arkadaş tamam bunu küçültünüz de bu da çok kısa olmamış mı? İthaki sığdıramıyor mu rafa? İthaki kitap baskılarından küçük olmuş.

İthaki boyutları olsaydı, bir şeye benzeyebilirdi kitaplar.

7 Beğeni

Cidden yaptıkları iş rezalet. İthaki boyutunda yapıp sayfa sayısını biraz daha fazla tutup yazı puntosunu okunacak seviyeye getirebilirlermiş. Bu kadar kötü bir baskı rastgele ortaya çıkmaz, bu kötü baskı için el birliğiyle çok emek harcamışlar anlaşılan.

3 Beğeni

Bunlara ek bir de Çağların Kahramanı var.

Eski baskılardan Bursa Suryapı d &r mağazasında var isteyen varsa…

5 Beğeni

Parlayan sözler varsa alayım :grinning:

Maalesef yoktu. :pensive: 20

N11 de 76 tlye vardı ama kargo ile filan 83 84 oluyor. Kitapçı da bulsanız bile minimum 64 tl filan olacak, bir bakın isterseniz.

N11 deki tüm satıcılara sordum resimdeki ürün değilmiş sattıkları,yeni baskıları gönderiyorlarmış.

Gözlerine güvenen babayiğitler meydana!

5 Beğeni

Çıkarsa satıp büyük boy krallarin yolu almayı düşünüyorum. :joy:

3 Beğeni

bedava olunca göz problemleri iyileşiyormuş :slight_smile:

3 Beğeni