Akılçelen Kitaplar ve Kurukafa Yayınları

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

2 Beğeni

Vinland sagayı daha hızlı basıp güven verseler daha çok satış yaparlar.

1 Beğeni

Merhaba,

Vinland Destanı serisinin 4. Cildi çıkmak üzere. Şubat veya Mart ayında 5. Cilt çıkmış olacak.
Senede 6 Cilt çıkartmayı hedefliyoruz ilk seneyi 5 Cilt ile tamamlayacağız gibi gözüküyor.

6 Beğeni

Uzun zamandır ilk defa bir yayınevi yetkilisi foruma geldi, hoşgeldiniz.

3 Beğeni

Merhaba,

Hoşbulduk :hugs:

3 Beğeni

Merhaba, Kasım indirimlerinden Brandon Sanderson’ın Lejyon serisi aldım idefix sitesinden.1. ve 3. kitap küçük boy 2. kitap büyük boy geldi. Diğer kitaların arasında çok absürd duruyor büyük boy olunca. 2. kitabın küçük boy baskısısı var mı piyasada yoksa da yakın zamanda basılacak mı?

1 Beğeni

Merhaba,

Öncelikle bu durumdan ötürü özür dileriz.
2. kitabın küçük boy baskısı maalesef daha yapılmadı sıradaki baskısında 14x21.5 boyutlarına geçecek.
Şu anda planlanmış bir baskısını göremiyorum maalesef.

4 Beğeni

Merhabalar. Hoşgeldiniz. Sanderson dışında başka bir fantastik yazar düşünüyor musunuz? Şöyle Tad Williams, Stephen Donaldson, Michael R. Fletcher hiç fena olmazdı. :slight_smile:

6 Beğeni

Merhaba,

Yeni yılda yeni bir fantastik seriye başlayacağız.
Bu ay sonunda duyurulacak :blush:

12 Beğeni

Harika haber. Umarım genç yetişkin değil de normal bir fantastik seridir. Genç yetişkin serilerini basan onlarca yayınevi varken normal yetişkin serileri basan yayınevi bir elin parmakları kadar ancak vardır. :slight_smile:

4 Beğeni

Merhaba,

YA grubunda değil Epik Fantastik bir eser :hugs:

12 Beğeni

Hoşgeldiniz, iyi ki 2019-2020 civarı gelmediniz :slight_smile:

5 Beğeni

Merhaba,

Buradaki isteklerinizi de istek listesine ekleyeceğim.

Yeni seri seçimleri yaparken dikkate alınacaklar :blush:

8 Beğeni

Harika olur. Özellikle Fletcher ve Tad Williams. :slight_smile: İyi çalışmalar.

3 Beğeni

Foruma hoş geldiniz, hayırlısı olsun. Forumda aktif yayınevi yetkilileri görmek güzel, umarım bizimkiler korkutup kaçırmaz sizi :smile: . Eski işlerinizden kalma memnuniyetsizliğim çok oldu ama Kayıp Metal’in dilimize hızlıca ulaştığı evrede takdirimi kazandınız. Kolay gelsin.

5 Beğeni

Hoş geldiniz, mangalar konusunda aldığınız seriler, stok ve baskı hızı konusunda son baskılar gecikse de gayet iyi iş çıkardığınızı düşünüyorum

Bünyenizde olan Death Note yazarının bir başka eseri 20 ciltlik Bakuman serisini ileride görmemiz mümkün mü, ayrıca başka tek ciltlik seriler yayınlamayı düşünüyor musunuz?

Kısa olması gerekiyorsa korku/vampir türünde 10 ciltlik Happiness’in ya da bilim-kurgu serisi Land of Lustrous değerlendirilmesini önerebilirim

3 Beğeni

Merhaba,

Son baskılar matbaalar ile ilgili durumlardan ötürü gecikti maalesef.
Yeni seri isteklerinizi de ilgili listemize ekliyorum yeni seri seçerken dikkate alınacaktır :hugs:

2 Beğeni

Bu başlıkta olup sizin listenizde olan kitaplar var mı merak ettim.

2 Beğeni

Hoş geldiniz,

Akılçelen ile iletişime geçebiliyor olmak benim için bir mucize.

Türkiye’de Shueisha ile çalışabilen 2 yayınevinden biri sizsiniz. Size önerebileceğim birkaç manga serisi var. Bunlar genel olarak potansiyeli olan güncele yakın seriler biri hariç. Eski shounenlere girmedim. Çünkü son seçtiğiniz mangalara bakarak kısa ve riskli seriler seçilebiliyor fakat uzun serilere de girmiyorsunuz. O yüzden yukarıdan gelebilecek mobbinglere karşı risklerine göre ayırdım serileri.

Dandadan ( Animesi yeni duyuruldu 12 cilt. Yazı tura serisi bu )
Choujin X ( Tokyo Ghoul mangakasının bir başka işi. Yıllık 7 cilt basıyorsunuz genelde ve bu seri şuan 7. cilt ve devam ediyor. )
Hell’s Paradise: Jigokuraku 13 cilt ve bitmiş durumda. Geçen sezonun ilgi çeken animelerinden biri olmuştu. Yazı tura bu seri de. Mappa 2.sezona özenmezse popülerliği düşer.
Fire Punch 8 cilt ve bitmiş durumda, kurukafaya gider bu manga. Chainsaw-man mangakasının önceki işi.
ve tabi ki JOJO 100 ciltlik listedeki belki de en riskli seri fakat part part basılabilirse güzel olabilir. Hakkını verebilir misiniz? Ondan emin değilim. Diğer yayınevi için de çok zorlayıcı bir seri. Çok sevdiğim bir seri de değil ama nedense gereğinden fazla isteniyor.

Aslında Kodansha ile çalışan yayınevlerinden biri de sizsiniz oradan seri önermeyeceğim. Diğer yayınevlerine de biraz ekmek kalsın değil mi? :slight_smile:

4 Beğeni

Merhaba,

Fire Punch, Hell’s Paradise ve Dandadan’ı şu anda düşünmüyoruz maalesef.
JOJO ve Choujin X :thinking:

Kodansha :blush:.
Shueisha’dan yeni seriler gelebilir :hugs:

2 Beğeni