Fırtınaışığı serisi için ciltli özel baskı düşünüyor musunuz?
Merhaba,
Şu anda kesinleşmiş bir planımız yok
Cevap için teşekkürler, güzel haber.
Merhaba bugün gezdiğimiz kitapçilarda aşağınadki manga yı kızım için önerdiler. 9 yaş için uygun mudur acaba?
Son iki günde bunun çıkmış iki cildini de okudum. Manga çok güzel ama 9 yaş için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Buradaki yorumda olduğu gibi çok az da olsa artistik çıplaklık olarak tanımlayabileceğimiz bir iki panel var.
Ayrıca emin olmamakla beraber bazı görseller korkutucu olabilir o yaş çocuklar için. Kitaptaki kötü cadıların maskeleri biraz korkutucu
Annesi okuyor diye özendi manga okumaya ama sanırım beklemesi gerekecek.Teşekkurederim paylaşımlarınız @Gelu @kolombre
Yalnız manga güzelmiş, listeme ekliyorum.
Merhaba, witch hat atelier mangasının devamı gelecek mi acaba?
Merhaba,
Eylül veya Ekim Ayında çıkacak yeni cilt.
Fırtınaışığı çevirisi başladı mi? Planlamada herhangi bir aksilik yoktur umarım.
The Shadow of What was Lost ile ilgili son durum nedir? Onunla ilgili de bilgi alabilirsek süper olur.
Ne zamandır elim gidiyor ama hadi Türkçe okuyayım diyorum. Tabii sabır da bir yere kadar.
Biraz daha sabır edelim hocam. Güzel bir etkinliği de olur bu kitabın Bloodsworn da olduğu gibi belki hem.
Merhaba,
Bu ay sonuna doğru baskıya girecek.
Merhaba,
İngilizce son hali bize ulaşmadı maalesef.
Merhaba,
The Will of the Many için bir yayın tarihi var mı?
Merhaba,
Will of the Many büyük ihtimalle kasım sonu aralık başı baskıya girecek bir aksilik olmaz ise.
orijinal kapak mı olacak peki ve bir de ciltli basma durumunuz var mı?
Ciltli baskı şu anda planda yok, kapak ise daha kesinleşmedi