Akılçelen Kitaplar ve Kurukafa Yayınları

Fırtınaışığı serisi için ciltli özel baskı düşünüyor musunuz?

Merhaba,
Şu anda kesinleşmiş bir planımız yok :pensive:

1 Beğeni

Cevap için teşekkürler, güzel haber.

Merhaba bugün gezdiğimiz kitapçilarda aşağınadki manga yı kızım için önerdiler. 9 yaş için uygun mudur acaba?

https://www.reddit.com/r/WitchHatAtelier/comments/hwn562/age_range/

1 Beğeni

Son iki günde bunun çıkmış iki cildini de okudum. Manga çok güzel ama 9 yaş için uygun olduğunu düşünmüyorum.

Buradaki yorumda olduğu gibi çok az da olsa artistik çıplaklık olarak tanımlayabileceğimiz bir iki panel var.

Ayrıca emin olmamakla beraber bazı görseller korkutucu olabilir o yaş çocuklar için. Kitaptaki kötü cadıların maskeleri biraz korkutucu

4 Beğeni

Annesi okuyor diye özendi manga okumaya ama sanırım beklemesi gerekecek.Teşekkurederim paylaşımlarınız @Gelu @kolombre

3 Beğeni

Yalnız manga güzelmiş, listeme ekliyorum.

1 Beğeni

Merhaba, witch hat atelier mangasının devamı gelecek mi acaba?

Merhaba,
Eylül veya Ekim Ayında çıkacak yeni cilt.

3 Beğeni

Fırtınaışığı çevirisi başladı mi? Planlamada herhangi bir aksilik yoktur umarım.

1 Beğeni

The Shadow of What was Lost ile ilgili son durum nedir? Onunla ilgili de bilgi alabilirsek süper olur.

2 Beğeni

Ne zamandır elim gidiyor ama hadi Türkçe okuyayım diyorum. Tabii sabır da bir yere kadar. :sweat_smile:

1 Beğeni

Biraz daha sabır edelim hocam. Güzel bir etkinliği de olur bu kitabın Bloodsworn da olduğu gibi belki hem.

1 Beğeni

Merhaba,
Bu ay sonuna doğru baskıya girecek.

4 Beğeni

Merhaba,
İngilizce son hali bize ulaşmadı maalesef.

1 Beğeni

Merhaba,
The Will of the Many için bir yayın tarihi var mı?

Merhaba,
Will of the Many büyük ihtimalle kasım sonu aralık başı baskıya girecek bir aksilik olmaz ise.

2 Beğeni

orijinal kapak mı olacak peki ve bir de ciltli basma durumunuz var mı?

Ciltli baskı şu anda planda yok, kapak ise daha kesinleşmedi

2 Beğeni