Bu konu altında akıllı saatlerinizi ve beğendiğiniz akıllı saat yüzlerini paylaşabilirsiniz.
Ben de şu an Huawei Watch D2 var. Tansiyon ve diğer sağlık verilerini takip etmek için aldım aslında. Daha çok giyilebilir bir sağlık cihazı.
Ben uzun zamandır akıllı saat kullanıyorum. Yaklaşık bir senedir de Watch Fit 4 Pro kullanıyorum. Satın alırken aslında tansiyon da ölçtüğü için Huawei D2 almaya gitmiştim, ancak ağırlığı hoşuma gitmeyince Fit 4 Pro’yu tercih ettim.
Bu saatin en sevdiğim özelliği; çalışırken gelen aramaları doğrudan saat üzerinden yanıtlayıp konuşabilmek. Muhtemelen tam doğru sonuç vermiyor ama EKG ve vücut sıcaklığı ölçümü gibi özellikleri de bence gayet güzel.
Pil ömrü oldukça iyi; pek kısıtlama yapmadan kullanmama rağmen 5-6 gün gidiyor.
Android ekosisteminde bence üç iyi saat üreticisi var: Google, Samsung ve Huawei. Google Pixel’i bizde bulmak zor. Samsung’u ise pek sevmiyorum; sadece kendi ekosisteminde tam performans çalışıyor, diğer markalarla eşleştiğinde aynı verimi vermiyor. Benim favorim genelde Huawei saatler oluyor.
Akıllı saat ya da akıllı olmayan saat kullanmıyorum. Telefon yetiyor ![]()
Some old man problems. ![]()
![]()
Eh eskiden bu yaşlarda insanlar artık baston falan bakınmaya başlıyorlardı. ![]()
Özelleştirilmiş büyük dil modellerini entegre ederlerse, yakın zamanda akıllı saat kategorisinde büyük devrim olur.
Ben de normal saat yerine akıllı olanından aldım. Arama ve bildirim konusunda çok işime yarıyor. Eski saati ne yaparım bilmiyorum.
Yüz için de şöyle bir link bırakayım.
Facer.io’da destekleyen saatler için çok daha güzel saat kadranları varmış. Bende de Huawei Fit 4 Pro var. Donanımı gayet başarılı ancak yazılımı asgari düzeyde. Doğru dürüst uygulama falan yüklenemiyor. Bu yüzden pek de memnun değilim. Saat ile ödemeyi bile yapamıyorum. (Akbank ya da Garanti Bankası hesabı gerekiyor)
Ben de şöyle bir şey kullanıyorum: