Akumi - Sanrılı Gelecek

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Akumi – Sanrılı Gelecek – Aylık Öykü Seçkisi

image

Birden gözünü açan Yuki, etrafına bakmaya başladı. Odasının camı bal peteği şeklindeydi. Odanın içine mavi ışıklar süzülmekteydi. Küçük karelerin arasında göz kırpan dev Güneş gülümsüyordu. Işığı sanki biraz sönük kalmıştı. Yatağı bulutlar gibi hafif mavi renkli baloncuk kümelerinden oluşuyordu. Yorganı ise kuş tüyü misali su kıvrımlardan yapılmıştı. Yatağından hafifçe doğruldu. Uykusunu almış olmanın verdiği rahatlıkla… (DEVAMI…)

Selam @BledaKai,

Söylediğim gibi yavaş yavaş çözüyorum karakterleri.
Anime gibi izleyince keyifli gerçekten. Fiil çekimlerini ve dilin kullanımını oldukça iyi buldum. Görsellik ve tasvirler bence öykünün güçlü yanı.
Türe yabancı olanlar için bir olaylar silsilesi hissi taşıyabilir. Bu sebeple ben daha çok dil ve görsellikle ilgilendim.
Yine türe yabancı olduğum için özellikle irdelemiyorum ancak karakterlerin iç dünyasına inerek daha üç boyutlu hale getirilebilirler. Ama bu bir fan fiction, öyle olur mu olmaz mı bilemiyorum.

Eline sağlık… :raising_hand_man:

1 Beğeni

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Kayıp Rıhtımda öyle bir şey olsaydı haftalık bölümler göndererek okuma imkanınız olurdu. Kendimi hiç bir zaman iddialı buldum. Hayallerimi yazdım. Yolum doğru mu bilmiyorum. Temayla örtüşen bölümleri gönderiyorum.

1 Beğeni