Alacakaranlık Korku Dergisi Serisi

2017 yayın hayatına başlamış ama şu an halen aktif mi değil mi tam olarak bilenler cevap yazabilir mi ? Aynı zamanda elinde bu serisi olanlar var mı ?

1 Beğeni

Merhaba Sevgili Osman, Türkiye’de yayımlanan bu güzel derginin ilk 12 sayısına sahibim. Bir eşi menendi daha yok bu derginin. Maalesef, yayın hayatına devam etmiyor.
VHS / Beta / DVD / B türü/Gişe korku film tanıtımları, röportajlar, çeviri makaleler, fotograflar vs… geçmişten günümüze korku-gerilim türünde film meraklıları için her şey mevcut bu dergide. Altını çizdiğim çok yer oldu.



3 Beğeni

Alacakaranlık Dergi Cilt-01 Fiyatları ve Özellikleri bu kitapta 12 cilt bir arada bulunuyor. Haberiniz var mı ?

1 Beğeni

İlk defa sayende duymuş oldum, haberim yoktu.

2.cilt çıkacak diyor yayıncı ama 2 yıldır çıkmamış

1 Beğeni

Merhaba, dergi benim de ilgimi çekti ama sırf filmler üzerine mi acaba? Edebiyat, dizi, kültür ve sanat gibi farklı içerikleri de var mı? Genel olarak korku türüne ilgiliyim ama filmlerle o kadar haşır neşir olmadığım için arada kaldım. Zahmet olmazsa birkaç sayının içindekiler bölümünü paylaşabilirseniz çok sevinirim. :slight_smile:

2 Beğeni




Genellikle eski filmlerle ilgili korku tartışmalara falan da var . Açıkcası korku türüne ilginiz varsa elinizde bulunması lazım…

2 Beğeni

Paylaşımınız için teşekkür ederim. İlgimi çeken konu başlıkları var. En azından birkaç sayısını alıp okumayı düşünüyorum. :slight_smile:

2 Beğeni