Alfa Kitap Soru Hattı

Bu sorunun cevabını bende bekliyorum. Seri olsun bizim olsun. Affetmem açarım konuyu. :grinning::grinning: :sunglasses::sunglasses:

1 Beğeni

İyi günler @alfakitap.
Acaba Edgar Allan Poe basma gibi bir düşünceniz var mı? Sıfırdan bir çeviri olur veya umduğum, Hasan Fehmi Nemli’nin çevirisinin telifi alınır. Bu şekilde ciltli bir Edgar Allan Poe baskısı planlıyor musunuz?

1 Beğeni

H.P. Lovecraft: The Complete Fiction gibi bir şey gelecekse süper olur. zamanında almıştım kendisini, lovecraft’ın yazdığı her şey yer alıyor içinde. kapak tasarımı, cilt ve baskı dört dörtlük.

11 Beğeni

Tek cilt mi ve kaç sayfa acaba? Alfanın çıkardığı 7 kitap biraz önce öğrendim 2000 sayfadan fazlaymış.

4 Beğeni

@alfakitap yeni çıkan kitaplarınızdan Hegel, Filozoflar Serisi olarak yayımlanmış. Seriden daha önce çıkmış kitaplar var mı, yeni bir seri mi başladı.
( Siteniz de Felsefe alt kategorisinde Filozoflar olarak 2 kitap var, diğeri 2014’ de çıkmış aynı seriden mi emin olamadım)

Seriden yayımlanması düşünülen diğer Filozoflar hangileri olacak.

Daha önce bu başlıkta yazdığınız Tolstoy Toplu eserler ciltli baskılar için bandrol almışsınız…Buna benzer klasikleşmiş başka yazarlar için de ( Örnegin Çehov ) Toplu eserler (ciltli ) yayımlama düşünceniz var mı?

Son olarak da siteniz de bu tarz ALFA’nın çıkan serilerini takip edebilmek için bir düzenleme yapmanız iyi olmaz mı, biz okurların o serileri takip etmesi ve çıkan kitapları görmesi böylece çok daha kolay olurdu.

3 Beğeni

Selamlar,

Tarih Kitabı, Dinler Kitabı gibi kitapların baskısı bulunmuyor. Yakın tarihte yeni baskıları gelir mi acaba ?

Tüm öyküleri kitabını basacağız demişlerdi ama ne zaman çıkar bununla ilgili bir şey söylemediler henüz.

Merhabalar, çıkardığınız çizgiromanlarda çeşit bollaşıyor fakat süreklilik sorunu oluşuyor. Sanırım satıp satmamasıyla alakalı.Bunu nasıl çözmeye çalışıyorsunuz.Düşünülen yeni çizgiromanlar nelerdir. SAĞOLUN…

1 Beğeni

Evreni yöneten dört yasa kitabı tekrar baskı yapacak mı ?

Kırmızı kapakla çıkan klasikler serinizi çok beğendim ancak bu seride hangi kitapların olduğu ve olacağı derli toplu bir liste halinde mevcut olsa çok sevinirdim.

Klasikler serisinde çoğu kitap beyaz karton kapaklı birkaç kitap ise kırmızı sert kapaklı, bu kırmızı sert kapaklı seri genişleyecek mi?

Aslında ben hepsinin hem ciltli hem de beyaz ince kapak hali var diye biliyorum. Benim sıkıntım da ne zaman internette satışta olacakları…

Belki de öyledir ama toplu halde hiç görmedim :confused:

Clive Barker’ın kitapları hakkında bir planınız var mı ? Bence ülkemizde yeterince değer verilmeyen yazarlardan birisi.

1 Beğeni

Hakları İthaki’de sanırım

Clive Baker kitaplarından daha önce yayımlanmayanlarindan birkaç tanesini Karanlık Kitap serisi içinde basacaklar.

Dokudünya’yı çok beğendigimin altını çizmem lazım.

2 Beğeni

İthaki 3 kitap ve olursa Kan Kitapları basıcak sanırım.

1 Beğeni

Dokudünya’yı henüz okumadım ama Kabal ve Zaman Hırsızı oldukça güzel ve akıcıydı.

Merhabalar, acaba Lovecraft’ın eserlerini toplu bir şekilde ciltli olarak çıkartmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız tahminen ne zaman çıkmış olur?

Daha önce sorulan soruya bu şekilde bir cevap verilmişti Konu içinde “Bu konuyu ara” kısmını işaretleyerek arama yapabilirsiniz

2 Beğeni