Fotoğrafını bırakalım.
@alfakitap
Merhaba, sorudan çok bir uyarım olacaktı. Bastığınız Tenten kitaplarının arka kapaklarında, serinin bütün kitaplarının (şu ana kadar çıkmış olanların ve olmayanların) kapakları yer alıyor. Maalesef “Kızıl Korsan’ın Hazinesi” kitabının ismi “Kızıl Korsa’nın Hazinesi” olarak yazılmış. En az yedi kitap boyunca gözden kaçtıysa kapak basılırken de gözden kaçabilir diye düşündüm, yazayım dedim. @alfakitap
Merhaba @alfakitap. Acaba Tolstoy ve Shakespeare’in toplu eserlerini ciltli bir şekilde basma planınızı, C. Dickens, A. Dumas, V. Hugo üçlüsü için de görebilir miyiz?
Shakespeare ve Tolstoy’dan sonra HP Lovecraft toplu eserleri basacağız demiştiniz, bir gelişme var mı? Yakın zamanda bekleyebilir miyiz?
Yayınevi yetkilisi net tarih vermenin doğru olmadığını da ekleyerek Stanislaw Lem kitaplarının hazırlık aşamasında olduğu söyledi.
Kendisine bıkmadan, usanmadan cevap verdiği için teşekkür ederim.
Sanırım Alfa burayı unuttu. Bir ay olmuş gelen, giden yok.
Londra kitap fuarına telif hakları ile ilgilenen yetkililer gitmiş, bu nedenle şu aralar oldukça yoğun çalışıyorlarmış.
Sanırım yeni alınan telif hakları haberleri de netleşince yetkili gerekli cevapları verecek.
Şu Lovecraft ne alemde ya? Bekle bekle bi hal olduk. Bu sene çıkmayacaksa söyleyin de başka yerden alalım
Ren Kitap, altı kitaplık bir set çıkardı. Şimdilik iki öykü okudum. Çevirmenin (Doğukan Bal) Türkçe’yi kullanışında -daha yalnızca iki öykü okuduğumu göz önünde tutun- bir eksikliğe rastlamadım; ama çevirinin yetkinliğini çeviride uzman kişiler değerlendirebilir. Bir iki yerde tümce bozukluğu var ama sanırım bu baskı hatasından kaynaklanıyor.
Ren Kitap’ın bu Lovecraft kitaplarında en beğendiğim şey çizimler oldu. Çizimleri gerçekleştiren (kapakları da o çizmiş) Serdar Gökmen’in tarzını çok beğendim…
Edgar Allan Poe için de çizimlere başlamış, sanırım bir set hazırlanıyor.
Ren Kitap’tan mı çıkacak…
@alfakitap Bilim, Felsefe, araştırma gibi bastığınız kitapların en azından içindekiler kısmının ön izlemesini siteniz üzerinden yapabiliyor olsak, kitaplar hakkında daha bilgilendirici olurdu.
İzmir kitap fuarındaydım ve Ren kitabın bastığı Lovecraft serisine baktım.Çevirisini bilemem ama kapaklarının güzelliği yanı sıra fiyatları da gerçekten uygundu.Ben hala toplu eserleri bekliyorum almak ve okumak için ama yayınevi mesajlarıma bile geri dönmüyor.Artık bir bilgilendirme yapılsa keşke
Selamlar Richard Feynman inin kitaplarını bulamıyorum. Herhangi bir yerde stoklarda yok. Neden basılmadığı ve ne zaman basılacağı hakkında fikri olan var mı?
Altı Zor Parça , Altı Kolay Parça’nın baskıları bitmiş, diğerleri satışta. Kitapyurdundan bakıyorsanız orada ALFA grubunun kitaplarını bulamazsınız. Alfa ve Kitapyurdu küstüler
https://www.alfakitap.com/kitaplar.php?n=y&a=41882
Bana da o kitaplar lazım. Tekrar basılmaya başlanacak mı bilginiz var mı?
O konuda bilgim yok. Yayınevi sitesinde iletişim e-posta adresleri ve iletişim formu var, oradan sorun bence. Alfa yayınları