Seri hoşuma gitti Kidega ile Enpara 15 TL indirimi keşke uzun sürseydi ay sonuna kadar alınacak kitap olmazsa kidega dan almak lazım Umarım kampanya martta bitmez seri baya ilerlemiş
Aslen uzay yolu muhtemelen bu serinin ilk kitaplarından. Zaten kapak tasarımı diğerlerinden farklı. Ama yinede bu seri içerisinde bir kitap. Listeye ekledim.
Ben 1-2 yıl önce bu seriden bir kaç kitabı bir kitap evinde görüp incelemiştim… Baskı kalitesi güzeldi ama içerik daha çok giriş seviyesi gibi gelmişti bana… Şunu da belirteyim giriş seviyesi olarak görseller, çizimler okurunu memmun eder… SAY 101 serisi kitapları gördüyseniz onlar gibi…
Bu bu seri yerine ALFA Bilim ve Felsefe tercih ettim.
Örneğin bu seride Felsefe kitabı var, bu tarz kitaplar Felsefe tarihi anlatır, bunun bir benzerini ( bu boyut veya resimli olmayanı ) ALFA Felsefeden bastı zaten, onu almışken bunu almak gereksiz geldiği için almamıştım. Yoksa kötü kitaplar demiyorum…
Bir ara vakit bulursanız alfa bilim ve felsefe kitapları ile ilgili bir liste bekliyorum sizden.
Önceki sayfalarda verdiğiniz blog linkine baktım. Arkadaş listeyi güzel oluşturmuş ama çok karmaşık geldi bana. hepsini birarada görmek çok güzel olurdu.
Ben ISBN kodları, Kerem hocanın blog, Alfa yayınevi sayfasını tek tek tarayarak liste oluşturmaya başladım bilim serisi için. Sıralama konusunda belirlenemeyen kitaplar için mail ile iletişime geçeceğim.
Ben de bu seriyle 2-3 yıl önce Feynman kitaplarını okumak istememle tanıştım ve ALFA bilim serisinde 40-50 kitap alıp okudum diyebilirim…
ALFA’nın farklı kategorilerde kurgu dışı çok güzel kitapları var, Bilim, Felsefe, Sağlık, Mitoloji vb hepsini alamayız, okuyamayız elbette ama ben farklı kategorilerden Alfa kitapları alıp okuyorum, en son sağlık kategorisi kitaplarından " İkinci Beyin Bağırsaklar" kitabını okudum.