Alfa Yayınları Popüler Kültür Serisi (Büyük Fikirleri Kolayca Anlayın)

Alfa Yayınları tarafından ciltli şekilde basılan Popüler Kültür Serisi’dir.

ÇIKAN KİTAPLAR (Kitaplar alfabetik sıralı. Çıkan oldukça lata eklenecektir.)

1. Astronomi Kitabı
  2. Bilim Kitabı
  3. Dinler Kitabı
  4. Edebiyat Kitabı
  5. Ekonomi Kitabı
  6. Felsefe Kitabı
  7. İşletme Kitabı
  8. Psikoloji Kitabı
  9. Sanat Kitabı
  10. Shakespeare Kitabı
  11. Sherlock Holmes Kitabı
  12. Sinema Kitabı
  13. Siyaset Kitabı
  14. Sosyoloji Kitabı
  15. Suç Kitabı
  16. Tarih Kitabı
  17. Uzay Yolu Kitabı
  18. Mitoloji Kitabı
  19. Klasik Müzik Kitabı
  20. Feminizm Kitabı
  21. Matematik Kitabı
  22. Ekoloji Kitabı
  23. Tıp Kitabı
  24. Biyoloji Kitabı
  25. Fizik Kitabı
  26. Kimya Kitabı
  27. Astroloji Kitabı
  28. Vücut Kitabı
  29. Mimarlık Kitabı

1 2 3 4

5 6 7 8

9 10 11 12

13 14 15 16

17 18 19 20

21 22 23 24

25 26 27

.
.
.

EN SON ÇIKAN

28 29

29 Beğeni

Picodi kodları geçerli dün alışveriş yaptım.

10PICODI
15PICODI
20PICODI

Baya varmış maşallah fiyatları. @fortknoxt :grin:

1 Beğeni

Bayağı kaliteli işçilik var. Bende Edebiyat ve Sinema kitabı var.

1 Beğeni

Doğrudur. Önceden almak varmış. Neyse belki :money_with_wings: düşer. :joy:

1 Beğeni

Harika olmuş bu rehber. Ben de size bunu hazırlayabilir misiniz diyecektim. Çok teşekkürler :hugs:

1 Beğeni

DR indirimi kaçırırsanız üzülmeyin bu kitapların bir kısmı Kidega’da 1 yıldır yüzde 40 indirimli satılıyor…

https://kidega.com/kampanya/alfa-yayinlari-secili-kitaplarda-40-indirim-firsati-1

6 Beğeni

Seri hoşuma gitti Kidega ile Enpara 15 TL indirimi keşke uzun sürseydi ay sonuna kadar alınacak kitap olmazsa kidega dan almak lazım Umarım kampanya martta bitmez seri baya ilerlemiş

1 Beğeni

Aslen uzay yolu muhtemelen bu serinin ilk kitaplarından. Zaten kapak tasarımı diğerlerinden farklı. Ama yinede bu seri içerisinde bir kitap. Listeye ekledim.

Var mı seriden aldığın kitap? :slight_smile:

Ben 1-2 yıl önce bu seriden bir kaç kitabı bir kitap evinde görüp incelemiştim… Baskı kalitesi güzeldi ama içerik daha çok giriş seviyesi gibi gelmişti bana… Şunu da belirteyim giriş seviyesi olarak görseller, çizimler okurunu memmun eder… SAY 101 serisi kitapları gördüyseniz onlar gibi…

Bu bu seri yerine ALFA Bilim ve Felsefe tercih ettim.

Mesajla bir şey gönderdim, onu incele istersen…

3 Beğeni

Evet ona bakıyordum şimdi.Güzel ama bende alfa’nın bilim felsefe kitaplarını takip ediyorum. Ve devam edeyim fiyatları malum :slight_smile:

1 Beğeni

Örneğin bu seride Felsefe kitabı var, bu tarz kitaplar Felsefe tarihi anlatır, bunun bir benzerini ( bu boyut veya resimli olmayanı ) ALFA Felsefeden bastı zaten, onu almışken bunu almak gereksiz geldiği için almamıştım. Yoksa kötü kitaplar demiyorum…

Felsefe kitabından 2 örnek sayfa

Yine de Felsefe Tarihi okumaya niyetliyseniz ben size Ahmet Cevizci’nin Felsefe Tarihi kitabını öneririm.

4 Beğeni

Bir ara vakit bulursanız alfa bilim ve felsefe kitapları ile ilgili bir liste bekliyorum sizden.

Önceki sayfalarda verdiğiniz blog linkine baktım. Arkadaş listeyi güzel oluşturmuş ama çok karmaşık geldi bana. hepsini birarada görmek çok güzel olurdu.

2 Beğeni

Diğer başlıklarda paylaştığım blog ALFA Bilim serisi editörü Kerem Cankoçak hocanın, Hoca galiba sadece editörlüğünü yaptıklarını bloguna eklemiş…

Evet Alfa Bilim serisini de foruma eklesek iyi olacak…

Ben ISBN kodları, Kerem hocanın blog, Alfa yayınevi sayfasını tek tek tarayarak liste oluşturmaya başladım bilim serisi için. Sıralama konusunda belirlenemeyen kitaplar için mail ile iletişime geçeceğim. :wink:

2 Beğeni

@Strenergy çok güzel, Forumda derli toplu Alfa Bilim listemiz olacak.

2 Beğeni

Aralarında harika kitaplar yer alıyor. Liste tamamlandığında bilgileri @fortknoxt ile paylaşırım, konuyu burada açar. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de bu seriyle 2-3 yıl önce Feynman kitaplarını okumak istememle tanıştım ve ALFA bilim serisinde 40-50 kitap alıp okudum diyebilirim…

ALFA’nın farklı kategorilerde kurgu dışı çok güzel kitapları var, Bilim, Felsefe, Sağlık, Mitoloji vb hepsini alamayız, okuyamayız elbette ama ben farklı kategorilerden Alfa kitapları alıp okuyorum, en son sağlık kategorisi kitaplarından " İkinci Beyin Bağırsaklar" kitabını okudum.

3 Beğeni

Ben de ilk Feynman kitaplarına vuruldum. Bakalım ne zaman alıp okuyabileceğim. :slight_smile:

1 Beğeni