ALINIK / ARANIYOR (Fantastik Setler)

Merhaba. Alınık mı demek doğru aranıyor mu doğru bilemediğim için ikisini de yazdım başlığa :slight_smile:

Almak istediğim bazı setler var. Eğer elinden çıkarmak isteyen varsa ve fiyatta anlaşırsak ben almak isterim birkaçını. Aradıklarım:

• İblis Döngüsü - 5 kitap
  • Witcher - 7 kitap
  • Drizzt Efsanesi - İlk 3 kitap
  • Diskdünya - İlk birkaç kitap
  • İnançsız Thomas Covenant Yıllıkları
  • Gedik Savaşları
  • Shannara’nın Taşları
  • Barut Büyücüsü

Aklımda, kitapların temiz olması kaydıyla, bulunabilen en uygun fiyattan yüzde 25 indirimli fiyat var (yine de daha fazla indirim yapmak isteyen varsa ağanın eli tutulmaz :slightly_smiling_face:) O da ikinci el olması sebebiyle. Diğer türlü kargo filan eklenince sıfır fiyatına denk oluyor, benim için anlamlı olmuyor.

Bir örnek: İblis Döngüsü şu anda 5 kitap set olarak 170 TL. Yüzde 25 indirimli hali 127.5 (yuvarlak hesap 125 :innocent:) olursa almak isterim. Dediğim gibi, diğer türlü kargo bedava olan 170 TL sıfır seti almak daha mantıklı.

Teklifte bulunmak isteyen varsa, özel mesaj atarsa sevinirim.

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. Rahatsızlık verdiysem affola.

1 Beğeni

Oldukça pahalı ve bir kısmı bulunması oldukça zor olan bir seridir. Umarım edinebilir ve forumda az sayıda üyenin dahil olduğu Gedik Savaşları’nı bitirmişler kervanına katılırsınız. :+1:

1 Beğeni

Ben Gedik Savaşları’nın ilk 4 kitabını okudum. Bunları da arşiv olarak edinmek istiyorum. Ama dediğiniz gibi fahiş fiyat var ise çok da gereği yok :slight_smile:

Teşekkür ederim ilginiz için.

1 Beğeni

İmparatorluğun Kızı diyor ve gidiyorum…

Hocam yanlış anlamadıysam Feist’in İmparatorluk Üçlemesine atıf yaptınız. Ancak ben ilk 4 kitap sonrası devam etmedim çünkü devam etmeme yetecek kadar sevemedim maalesef.

Bu arada Gedik Savaşları 1, 2 ve 4. kitaplar uyguna var ama 3. kitap olan Gümüşdiken maalesef uçuk fiyatlarda. 4 kitap set olarak da 250 TL istiyorlar. Aşırı sevdiğim bir seri olsa paraya acımam da, şu anda 250 TL bu seriden daha kıymetli geliyor :slight_smile:

Evet hocam dediğim kitap en son tek başına 200 lira falandı, şu an var mıdır varsa ne kadardır bilmiyorum.

1 Beğeni

Bazı kitaplarda oldukça fahiş maalesef. İmparatorluk üçlemesini bir kenara bırakırsak (okumazsanız kaybedeceğiniz bir şey yok bence) Yılan Savaşları dörtlemesini önerebilirim, özellikle de ilk seriyi okumuş olduğunuz için. Ama daha başarılı örneklerini okuduğunuz bir janrda belirttiğiniz gibi servet ödemek gereksiz.

1 Beğeni

Tam olarak aklımdan geçen bu hocam :slight_smile:

Zaten 2021 sonuna kadar okuma planım hazır. Tek tük sıra değiştiriyorum. Çok daha fazla sevdiğim seriler varken gereksiz yüksek fiyatlar ödemenin hiç anlamı yok. Onun yerine yurt dışından orijinal kitap alırım daha iyi :slight_smile:

1 Beğeni

Drizzt 1-2-3’ü buldum. Barut Büyücüsü de yeniden basılıyor, ona da tamam diyebiliriz.

Diğerlerini aramaya devam ediyorum :slight_smile:

Not: Metin ortasına çizgi çekme (strike through) işi nasıl yapılıyor? İlk gönderiyi güncellemek istiyorum.

Bende mevcut ancak ilk kitabı sadece 50 sayfasını okudum,yani sıfır set, kargo hariç 150TL ye satıyordum.

Hocam sattığınızı gördüm ancak Amazon’da şu anda 5 kitap, kargo dahil (kargo bedava aslında) 165 TL. O yüzden daha uygun olursa alabilirim, diğer türlü Amazon’dan almayı tercih ederim.

1 Beğeni

Çizgi çekmek istediğiniz kelimeleri strike tagi içine almanız gerekiyor.
örnek
Strike Kullanımı w3schools.com

1 Beğeni

Başardım, teşekkür ederim.

Ben de w3’e baktım ama strike yerine del kullanmıştım. İyi oldu öğrendiğim :slight_smile:

1 Beğeni

Aynı şeyi denemişiz. :slight_smile:
Rica ederim. Zebramoda gözüme çarptı, pazarlık yapabilirsiniz. İblis Döngüsü

1 Beğeni

Çok sağ olun, bir deneyeyim şansımı, belki 120ye iner :slight_smile:

Bu arada başardım derken, sizin yönlendirme ile başardım. Yoksa dediğim gibi ben del tag’i ile denedim ama olmadı :slight_smile:

1 Beğeni

Amazonda 4 kitap kutulu set 133 TL, 5 kitabın kutulu halini koymamışlar sanırım.

Kitap365.com da ise 156,50 TL ye 4 lü set + 5. kitabı satın alabiliyorsunuz. Kupon kodunu da paylaşayım hatta.

image

@isos81

2 Beğeni

Bende tamamını okumuş olsam sizin istediğiniz mebla benim içinde uygun olurdu ancak 4 kitabın kapağını dahi açmadığım için o fiyata koymuştum.Belki zamanla okursam o fiyata düşürürüm :slight_smile:

Haklısınız hocam, kitaplar sizin, bir şey diyemem. Ben özellikle ikinci el, okunmuş arıyorum ki düşük fiyatlı olsun. Zira bunları çoktan okudum ben :slight_smile:

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CCtj9JTJeXk/
işinew yarar belki gedik savaşları set olarak 1250-1350 arasına düşüyor bazen

1 Beğeni

Bunu görmüştüm, teşekkürler. 375 TL vermek gibi bir çılgınlık yapmayı düşünmüyorum (şimdilik) :slight_smile:

1 Beğeni