Merhaba. Alınık mı demek doğru aranıyor mu doğru bilemediğim için ikisini de yazdım başlığa
Almak istediğim bazı setler var. Eğer elinden çıkarmak isteyen varsa ve fiyatta anlaşırsak ben almak isterim birkaçını. Aradıklarım:
İblis Döngüsü - 5 kitap
Witcher - 7 kitap
Drizzt Efsanesi - İlk 3 kitap
Diskdünya - İlk birkaç kitap
İnançsız Thomas Covenant Yıllıkları
Gedik Savaşları
Shannara’nın Taşları
Barut Büyücüsü
Aklımda, kitapların temiz olması kaydıyla, bulunabilen en uygun fiyattan yüzde 25 indirimli fiyat var (yine de daha fazla indirim yapmak isteyen varsa ağanın eli tutulmaz ) O da ikinci el olması sebebiyle. Diğer türlü kargo filan eklenince sıfır fiyatına denk oluyor, benim için anlamlı olmuyor.
Bir örnek: İblis Döngüsü şu anda 5 kitap set olarak 170 TL. Yüzde 25 indirimli hali 127.5 (yuvarlak hesap 125 ) olursa almak isterim. Dediğim gibi, diğer türlü kargo bedava olan 170 TL sıfır seti almak daha mantıklı.
Teklifte bulunmak isteyen varsa, özel mesaj atarsa sevinirim.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. Rahatsızlık verdiysem affola.
Oldukça pahalı ve bir kısmı bulunması oldukça zor olan bir seridir. Umarım edinebilir ve forumda az sayıda üyenin dahil olduğu Gedik Savaşları’nı bitirmişler kervanına katılırsınız.
Hocam yanlış anlamadıysam Feist’in İmparatorluk Üçlemesine atıf yaptınız. Ancak ben ilk 4 kitap sonrası devam etmedim çünkü devam etmeme yetecek kadar sevemedim maalesef.
Bu arada Gedik Savaşları 1, 2 ve 4. kitaplar uyguna var ama 3. kitap olan Gümüşdiken maalesef uçuk fiyatlarda. 4 kitap set olarak da 250 TL istiyorlar. Aşırı sevdiğim bir seri olsa paraya acımam da, şu anda 250 TL bu seriden daha kıymetli geliyor
Bazı kitaplarda oldukça fahiş maalesef. İmparatorluk üçlemesini bir kenara bırakırsak (okumazsanız kaybedeceğiniz bir şey yok bence) Yılan Savaşları dörtlemesini önerebilirim, özellikle de ilk seriyi okumuş olduğunuz için. Ama daha başarılı örneklerini okuduğunuz bir janrda belirttiğiniz gibi servet ödemek gereksiz.
Zaten 2021 sonuna kadar okuma planım hazır. Tek tük sıra değiştiriyorum. Çok daha fazla sevdiğim seriler varken gereksiz yüksek fiyatlar ödemenin hiç anlamı yok. Onun yerine yurt dışından orijinal kitap alırım daha iyi
Hocam sattığınızı gördüm ancak Amazon’da şu anda 5 kitap, kargo dahil (kargo bedava aslında) 165 TL. O yüzden daha uygun olursa alabilirim, diğer türlü Amazon’dan almayı tercih ederim.
Bende tamamını okumuş olsam sizin istediğiniz mebla benim içinde uygun olurdu ancak 4 kitabın kapağını dahi açmadığım için o fiyata koymuştum.Belki zamanla okursam o fiyata düşürürüm