Alternatif Dünyadan Reklamlar

Yaşamınız yeterince ağır
Yerçekiminin bunu daha da ağırlaştırmasına izin vermeyin
Kanatlarınız sayesinde artık istediğiniz kadar uçabilirsiniz
Cennette herkes özgürdür

Berbat bir hayatı çok pahalıya yaşıyorsanız, ne intihqr etmenize ne de bir gün zengin olurum umuduyla kendinizi oyalamanıza gerek yok. Varinya’ya gelin ve hiç olmazsa bir haftalığına gerçek bir kral gibi hissedin!
Ucuz votka, sigara, mazot ve çürüyen balıkların ülkesi Varinya! Burada çöplüğün kralı sizsiniz!
Varinya’ya gelin ve havanın kirlilikten bıçakla kesebileceğiniz kadar yoğun olduğu hareketli şehirlerimizin manzarasının ve vaat ettiği eğlencenin tadını çıkarın.
Kirli sokaklarımızda bir gezintiye çıkın ve komünizmin neden geri gelmesi için yalvarmanız gerektiğini anlayın. Çökmekte olan binalarımız size bu konuda yardımcı olacaktır.
Macera arayanlar için, üçüncü sınıf ünlüler, küçük çaplı gangsterler ve oligarklarla dolu bir eğlence dünyamız var. Gerçi sokakta yürürken bile halkımızın sarhoşluğuna ve kavgalarına tanık olabilir ve gerçek bir eğlencenin neye benzediğini görebilirsiniz.
Akşam Denizi kıyısındaki plajlarımız ise size bir mayın tarlası vaat ediyor. Parçalanmış içki şişeleri kumları cam kırıklarıyla doldursa da, eroinmanların sağa sola fırlattığı şırıngalar ayağınıza batıp size berbat bir hastalık bulaştıracak olsa da bu plajlar fantastik bir eğlence sunuyor! Bütün üçüncü sınıf şov dünyası burada ve emin olun burada birinci sınıf hissedeceksiniz! Burası balıkların bile tadını çıkarmak için denizi terk ettiği bir yer. Buranın tadını çıkarmak için her yıl binlerce balık karaya vurup topluca ölüyor! Peki siz neyi bekliyorsunuz?

1 Beğeni

Kola Krov
İçinizdeki şeytanı sökün atın
Uyarı: Klor ve metamfetamin içerir. Üç yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

Balayınızı unutulmaz kılmak için Bikini Nükleer Deneme Sahası’nı seçin.

Mojitolarınızı yudumlarken radyasyonun sebep olduğu statik radyo yayınını dinleyin!
Ufukta nükleer patlamalar gerçekleşirken güneş gözlüklerinizi takın ve sahilde uzanıp manzaranın tadını çıkarın!
Her saat başı çalan nükleer alarm sireni ile aşk hayatınıza renk katın…
Birilerinin sizi duymasından endişe etmenize gerek yok, onca nükleer patlama arasında kimse sizi duyamayacaktır…

Her kadın özel hissetmeyi hak eder
Ona özel hissedeceği bir hediye alın
Hiçbir şey onu ufukta yükselen bir mantar bulutu kadar özel hissettirmeyecektir…

Ona olan sevginizi, nükleer bir yıkıma dönüştürün
Sevginizi bütün dünyaya haykırın

Kertenkelelerin büyülü genetiğini kendi DNA’nız ile birleştirin!
Gen mühendisliğinin bu yeni mucizesi sayesinde artık kopan uzuvlarınızın yerine yenisini çıkarabileceksiniz!

Onu gerçekten şaşırtacak bir şey arıyordun…

Artık arama…

Çünkü bundan sonra şaşıracağı başka bir şey kalmayacak…

Penisini, gözleri önünde koparıp saniyeler içinde daha büyük bir tanesini çıkarınca, yüzünün alacağı hâli aşağı yukarı tahmin edebiliyorsundur…

Gen mühendisliği, sınırları aşmak için.

Dünyanın bu kadar bombok olmadığı ve bütün zencilerin Yüce Tanrı ve Tüm Meleklerin sonsuz huzurunda kardeşçe yaşadığı zamanlar vardı. İnsanlığın lanet olası kıskanç bir zenci yüzünden cinayeti keşfetmediği güzel zamanlar.
Habil. Son derece çalışkan bir zenciydi. Bütün kaltakları o kapardı. Kardeşi Kabil ise tıpta “kaltaksızlık” sendromu olarak adlandırılan ezikçe bir durumdan muzdaripti. Kardeşi bütün kaltakları çalkalarken lanet olası Kabil odasında emo kıçlı lanet bir beyaz velet gibi ağlardı. Bir gün lanet olası bir iblis tıpkı şerefsiz, adi bir pezevenk gibi Kabil’in kapısında belirdi ve o lanet olası, beyaz çocuk inceliğindeki tiksinç sesiyle Kabil’i kandıracak şeyler anlattı…
Eğer bahsettiği formulü kardeşine içirirse, Habil’e giden kaltakların tümünü bir mıknatıs gibi kendisine çekebileceğini söyledi. Kabil sonunda gerçek bir zenci gibi hissedeceğine inanarak kardeşinin viskisine iblisin formülünü kattı.
O gece Habil bütün zencileri delicesine kıskandıracak bir güçte semtteki bütün kaltakları sıradan geçirdi… Sabah olduğunda kaldırıma düşmüş lanet olası küçücük bir serçe misali ölmüştü. O koca zenci kalbi bu kadar pompaya nasıl dayanabilirdi ki dostum? İşte Kabil, kardeşini böyle öldürmüştü.
İşte size sokuşturduğumuz bu muhteşem ilaç sizin tesisatı bir muscle arabaya dönüştürecek. Beni dinleyin kaltaksızlar, insanlığın ta kendisi kadar eski olan bu formül şimdi siz kaltaksız zencilerim için neredeyse beleş. Beş dolar. Lanet olası kıçlarınızı kaldırıp bu formülü alın ve sonra gerçek bir kıçın nasıl hissettirdiğinin tadına bakın. Bu formülü lanet olası şeytandan kopardık ve o adi köpeği kendi oyununda alt ettik dostum. Şeytan sizin pompa seslerinizi dinleyerek cehennemdeki yatağında hüngür hüngür ağlıyor. Hadi, insanlığın şeytan üzerindeki zaferi için! HALELUYAH! AMEN!

Dayak cennetten çıkmadır derler
Peki ya esrar?

Bu boku, sokak savaşlarında ölüp cennette yükselen ve her biri artık bir melek olan zencilerimiz ta cennetten getirdi
Esrar artık daha yasal
HALELUYAH

Artık torbacınızla telegramdan yazışmanıza gerek yok, onu dua ederek de çağırabilirsiniz
HALELUYAH!