Altın Kitaplar

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

1 Beğeni

58 TL etiket fiyatı konmuş şu kitabın kapağına* bakar mısınız? Altınkitaplar her geçen gün fiyat artışına devam ediyor ama kapakları kalite konusunda yerlerde. Bandrollü ve ön kapakta kabartmalar olmasa sahte diyeceğim yani, o kadar.
Ayrıca, bir çevileri var ki sormayın. Başta Agatha Christie ardından Stephen King kitaplarının çevirisi içler acısı. Artık sıkıldım yani, cümleler garip garip yazılmış, vurgu desen çevirmende( ya da çevirmen ve editörde) yok.
Çok pahalı olmasının yanında bu özelliklerle Altınkitap harika(!).

*Kapağına derken kapak tasarımına demiyorum. Kapak kalitesizliğine diyorum, belirmek isterim. Ucuz bir yazıcıdan çıkmış gibi.

2 Beğeni

Altın Kitaplar tarafından, Stephen King’in Kara Ev, Duma Adası, Ateş Yolu ve Azrail Koşuyor kitaplarının tekrar basılmasını heyecanla ve ısrarla bekliyorum. İkinci elleri, paramparça, kitaplar ateş pahası. Bütün kitapları yenilediniz bunlar ve birkaç kitap daha kaldı. Umarım bu kitapları yakın zamanda raflarda görebiliriz.

2 Beğeni