Alttaki Üye Hakkında Bir Tahminde Bulun

Alttan dersi olmayan öğrenci mi olur ya, olmasa bile en azından bute girmiştir bence. :grin: Üniversite biteli birkaç yıl oldu benim.

Alttaki üye bu sene hiç sinemaya gitmedi.

6 Beğeni

Gittim Corona yokken. :smiley: En son Star Wars’a gittim hatta.

Alttaki üye aylık okuduğu kitaplar başlığına atmak için Temmuzda okuduğu kitapların fotosunu çekmiştir.:))

4 Beğeni

Maalesef bu üye istediği kitapları bulamadığı için ekitap okumak zorunda. :roll_eyes:
Alttaki üyenin mesajı benimkinin altında olacak kesin. :grin:
Ekleme: Merak ettim, @Expelliarmus alttan dersi olmak ne anlama geliyor, ilk defa duyuyorum? :sweat_smile:

6 Beğeni

Bilemedin, senin iki mesajın ortasında kaldı bak. :joy::joy:

Kısaca açıklamaya çalışayım. Üniversite 1. Sınav (vize) son sınav(final) olur. Bu sınavlarda dersi geçemezsen (geçme notu çoğu okulda 60 olur, ama okuldan okula hatta hocadan hocaya bile değişebilir) bütünleme sınavına girmen gerekir. Bütünleme sınavına girince final sınavı iptal olmuş olur. Yine geçemezsen dersten kalmış olursun. Bu durumda açılırsa yaz okuluna gidebilirsin. O da olmazsa dersi seneye alttan alırsın. Çoğu derste altta alma demek, derse devam zorunluluğu yok sadece sınavlara girip geçmek anlamına gelir. Ama her derste öyle değildir. Ayrıca bazı dersleri geçmeden diğeri dersi alamazsın. Örnek A dersini geçmeden B dersini alamazsın. Bu nedenle B dersi de seneye kalır. B dersini geçmeden C alamazsın derken olaylar dallanıp budaklanır. Biraz uzadı mı ne :joy:

Alttaki üye bu anlattıklarımdan en az birini yaşadı. :grin:

3 Beğeni

Hiçbirini yaşamadım lisedeyim. :sweat_smile: :sweat_smile:

Alttaki üye deli gibi bilim kurgu kitabı okuyor.

4 Beğeni

Deli gibi değil ama okumaya çalışıyorum inş bir gün deliririm. :smiley:
Alttaki üye kesin bir yabancı dizi takip ediyor.

3 Beğeni

Evet :smiley:
Alttaki üye okul yıllarında matamatikte çok zorlanmıştır
P.s ben zorlanmıyorum :slight_smile:

3 Beğeni

Hayır hiç zorlanmadım. :sunglasses:Ama öğretmenim çok kötüydü. :no_mouth:
Alttaki forumdaş Harry Potter serisini Fantastik Canavarlar serisinden daha çok seviyordur. :grin:
Not:Benim için Fantastik Canavarlar hep önde :grin:

2 Beğeni

Daha çok seviyordur ne kelime bin basar bence :wink:
Alttaki üye sayısalcı.

4 Beğeni

Bi’ nevi…

Alttaki üye Kralkatili güncesini okumadı.

4 Beğeni

Evet okumadım :sweat_smile:.
Alttaki üye bir kere de olsa su savaşı yapıp kaybetmiştir.:sweat_smile:

4 Beğeni

Sadece bir kaç kere yaptım, ama kaybetmedim :sweat_smile:
@Expelliarmus anladım gibi, bu kadar şeyle uğraşmak yerine sınava daha iyi hazırlanıp ilk denemede geçmek daha iyi olur sanırım :sweat_smile:

Alttaki alıntıya ihtiyaç yoktu, doğru tahmin edecektim :joy:

Şaka yapıyorsun :open_mouth:
Alttaki üye bisiklet sürebiliyor.

4 Beğeni

Hayır.
Alttaki üye kitap okumayı film izlemekten daha çok seviyor.

3 Beğeni

Evet doğru neredeyse hiç izlemem film. Kitap okumayı her zaman daha çok sevmişimdir.

Alttaki üye alt komşusuyla çok iyi anlaşıyor.

4 Beğeni

Şu an bir alt komşumuz yok ama olduğu zamanlarda hiç mi hiç anlaşamıyorduk. Forum olmasa diyeceğimi bilirdim de. :smile:

Alttaki üye Dostoyevski’nin tüm kitaplarını okudu. :thinking:

4 Beğeni

Tüm kitapları olsa da daha tamamını okuyamadım.

Alttaki üyenin en büyük isteklerinden biri Yüzüklerin Efendisi tek ciltte sahip olmaktır.

5 Beğeni

Güzel tahmin :grin:
Alttaki üye forumdan başka üyelere en az bir kere öneride bulundu

2 Beğeni

Evet.

Alttaki üye bu görselin ne anlama geldiğini bilmiyor.

@Rena Görseldeki 87 kişi de çalışıp ilk seferde geçmek isterdi. :grin: Hayat o kadar kolay değil. Sabaha kadar çalışıp yine de dersten kalabilirsin.

7 Beğeni

87 kişiden biri olmamak hep hayalim olmuştur. :smiley: Biliyorum korkulu rüyamdır bu görsel.

Alttaki üyenin en sevdiği komedi oyuncusu Jim Carrey 'dir.

@Expelliarmus 6 ay kadar önce 15 kişiden biri olmamak için kendimi ikna ediyordum bu saatlerde. :smiley: Kesinlikle herkes yaşıyor bunlar A1ler hariç. :))

5 Beğeni

Bir zamanlar öyleydi. Sonra Jim bey çok yaşlandı ve yeteneği de onu terk etti. Çok sert gelebilir, ama aşağıdaki gibi olanlara da arada sırada bakmıyor değilim. :joy:

Alttaki üye benim gibi Zaman Çarkı okuyor.

3 Beğeni