Mobilden deneyin. Tarayıcıda haftalardır o şekilde.
Gerçekten ondan dolayıymış, destekle görüştüm mobilden alışveriş yapmaya teşvik ediyorlar. Ben bilgisayardan alışveriş yapmaya alışkınım çoğunlukla. İndirim mobildeyken işe yarıyor. Bakalım alışıcaz zamanla.
Amozon mobilde nereden görebiliriz bana da verilmiş mi bu kampanya diye. Ya bakmadığım yer kalmadı.
Sepeti onayladığınızda ödeme kısmında görünüyor ancak. Keşke oraya kadar gelmeden bir yerlerde görebilsek
Okumak istediğim bütün kitapları okudum. Kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey kalmadı kendi adıma pek fazla. 23 yılda 1500 civarı kitap. Ve tüm bu süreçte okuyup sevdiğimden çok nefret ettiğim kitap oldu. 20 okuduysam 20’de ancak 1 tanesini sevebildim. Ancak 20de 1 beğendiğim 1 tane bile yolda olmamaı sağladı. İster tarih araştırması olsun, ister edebiyat romanı olsun isterse başka bir şey fakat fantastik seviyorsam örneğin içinde sırf ejderha var diye aşk yaşatabilenlerden olamadım. Yahut bilimkurgu seviyorsam içinde uzay gemisi var diye önüme gelen her bilim kurgu kitabını sevme hünerini gösteremedim. Son 2 yıl özellikle bütün ekonomik zorlukları kendi adıma geri bıraktığım ve istediğim kitabı dilediğimce alabildiğim bir dönem oldu. Ve geriye bir tek bunlar kaldı. 18 Temmuz’da umarım indirime giren kitaplardan olur Amazon’da. Büyük heyecan içindeyim. Nitekim 10’lu 20’li ve 30’lu yaşlarımı hep okuyarak geçirmiş olsam da 40’lı yaşlarımdan itibaren eskisi kadar çok okuyacağımı sanmıyorum. Entelektüel anlamda yazınsallığa artık gerçekten doydum ve 3 yıl sonra 40 yaşlarımda artık gerçekten hayatımı daha farklı geçirmek istiyorum. Ve bu listemde kalan bu son pahalı ve parlak ve canım kitaplar umarım bu döneme girmeden kitaplığıma eklediğim kitaplardan olur. Umarım indirim gelir.
Sadece kitap alışverişine bakmayın, güzel indirimler oldu. Deterjan stokladım mesela. Levi’s’ten kışlık kot ceket ve gömlek aldım 3’te 1 fiyatına resmen.
Markalarda filtre uygulamayı kendimce göstereyim size. İlla ki biliyorsunuzdur ama olur da bilmeyen varsa göstermiş olayım;
Sol üstteki Marka: kısmına tıkladığınızda ilgili markaya ait tüm ürünleri çıkarıyor. Filtrelerden cinsiyet ve Prime seçeneğini işaretlediğinizde tüm indirimleri en özet haliyle görebiliyorsunuz. Sağlıklı bir sonuç veriyor bu şekilde arama.
Uyguna bulursan bir nefes de al xd
Şu an nefes alamam, liste oluşturmakla meşgulüm, dur :d Kaşmir bere aldım 150 TL’ye deliriceğim :dd
Spor ayakkabı alasım var benim de bakınacak vakit bulamadım .
Koton’dan pijama takımı aldım çok güzeller hem de baya uygundu
Under Armour’da güzel indirimler var, ben geçen sene 2 tane almıştım ikisi de aşırı rahatlar, bakın bence.
Dün Puma klasik modellerinden olan Roma vardı 480 liraya falan gitti, bugünde Adidas falan var bakının bir ara hocam.
Keşke amazon basic, kindle, fire gibi kendine ait ürünleri de satıyor olsaydı, bu konuda epey yavaş davranıyor. Prime günlerde ciddi indirimler yapıyor kendi ürünlerinde
Yanlış konu başlığına yazmışım.
“yoo gerek yok”
Algida kodunu kullanırken “Satın alım işleminizde kullanılamaz” hatası alıyorsanız yardım ediyorlar canlı sohbette.
Daha önce kod kullanmadığınız bir hesap mıydı?
Gönlü bolluktan olsa gerek 200 lira üstü yerine amazonun önünden geçene hediye çeki tanımlanmış gibi geliyor bana ama bilemedim.
6 Temmuz tarihinde vermişim en son siparişimi. Sanırım o siparişte eski algida kodunu kullandım, büyük ihtimal o yüzden yeni kampanya koduna izin vermedi.