Amazon Prime Türkiye

Amazon Prime, Türkiye’de üyelik alımına başladığına göre bu konu hakkında buradan devam edebiliriz. :slight_smile:

Amazon Prime hakkında kısa bir bilgi verirsek; Uygun ürünlerde ÜCRETSİZ ve HIZLI teslimat, Prime Video, Twitch Prime, fırsatlara erken erişim ve daha fazlası için Amazon Prime üyeliğine yalnızca ₺ 7,9/ay karşılığında kaydolabilirsiniz. İlk 30 gün ücretsiz hatta.

10 Beğeni

Amazon Prime ülkemize geliyor. Çoğu kitapta %60 indirim yapacaklar gibi duruyor. Buralar karışır :slight_smile:

3 Beğeni

Tarih belli oldu mu onla ilgili? Geçenlerde bende duydum bu olayı ama hala olacağına inanasım gelmiyor.

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html/ref=hp_mob_bc_nav?ie=UTF8&nodeId=201910250&language=tr_TR&psc=
Prime sayfası açıldı. Yavaş yavaş ürünler fiyatlandırılıyor. Prime Video ve Prime Gaming de olacak. Aylık 7.90’la Black Friday öncesi gelmesi büyük etki yaratacak.

2 Beğeni

Kitaplarda ekstra indirim avantajı sağlıyor mu? Sayfasındaki avantajlardan sayılmamış sanırım.

Bazı kitaplarda Prime özel %60 indirimli fiyatlar girilmeye başlandı. Aynı zamanda Amazon’un kendi ürünleri de gelmeye başlayacak. Özellikle kindle ve e-bookları bekleyen çok kişi vardır burada.

1 Beğeni

Ben de diyordum hiç beklemediğim kitaplarda %60 indirim nasıl oldu diye bir anda. 7.90 liraya kaçırılmayacak bir fırsat olmuş. Sayfası oluşturulmuş ama açılmıyor zamanla oturturlar herhalde. E-kitaplara da bu şekilde giriş olacaktır umarım.

1 Beğeni

Çok güzel bir haber. Yıllardır okuru sömüren yerli firmalar çıkarması gereken dersi çıkarır umarım. Bugüne kadar danışıklı dövüşle rekabet piyasasının tüketicinin faydasına işleyen yönünü budamışlardı. Hadi bakalım görsünler. :smiley:

1 Beğeni

Üye alımı başlamış. 30 gün ücretsiz deneme sürümü var. Ben gidiyorum. :joy: Bunu gören Netflix ucuzlar mı acep. :money_mouth_face:

Üyeliği nereden oluşturuyoruz acaba? Normal üyelik mi açıyoruz direkt? Bir de Netflix’in indirime gireceğini düşünmüyorum ama bir umut bekliyoruz. :smiley:

Amazon tr yönlendirmesi çalışmıyor. primevideo.com’a girdim oraya Amazon hesabıyla giriş yapınca ücretsiz deneme sayfası açılıyor.
Yalnız çağdışı bir konu var, ekstre adresi istiyor. Adrese ekstre gönderimi mi kaldı yahu? Yazık ağaçlara yazık.

Üst üste yazıyorum ama şöyle bir inceledim de bu içerik ve bu fiyatla Netflix’in pabucu dama atılır. Üstelik bir Masumiyet Müzesi uyarlaması gelecek denmişti. Hayırlı olsun. Ben çok sevindim. :slight_smile: Buffy var Seinfield var, var da var yahu daha ne olsun.

1 Beğeni

Uygun ürünlerde ÜCRETSİZ ve HIZLI teslimat, Prime Video, Twitch Prime, fırsatlara erken erişim ve daha fazlası için Amazon Prime üyeliğine yalnızca ₺ 7,9/ay karşılığında kaydolun. 30 günlük ücretsiz Prime deneme sürenizi buradan başlatın.

5 Beğeni

Prime videolara erişim
Müzik,e-book, twitch avantajları
Aynı gün teslimat(50 TL sınır)
Ve sadece 7.90 TL fiyat etiketine sahip.

4 Beğeni

Ben abartıyorsam lütfen belirtin. Ülkemizde hiçbir kültür sanat hedefli kamusal ya da özel kuruluştan bu kalitede, hızlı, makul fiyatlandırılmış, tüketici odaklı, çözümden kaçmayan hizmet almadım bu güne kadar. Kendimi bir garip hissediyorum, bir de korku var tabi UBER’in başına gelenleri yaşar diye. Malumunuz Digiturk ve Turkuaz lobisi…

Prime Video haricinde bu bahsettiğiniz şeyleri ben göremiyorum. Nereden bakarım? Edit: Evet şu anda prime özel indirim gördüm kitaplarda %60 olarak.

Sağlam indirimler olmuş. Çok uzun soluklu olacağını sanmıyorum bu Prime indirimleri işin. Malum Turkuaz Medya bunları Rekabet Kuruluna falan taşıyıp ceza üstüne ceza kestirir. Malesef bu tür işlerde henüz bir tane bile istisnai durum olmadı.

Ayrıca bütün kitaplar indirime girmiş benim sepetteki kitaba 17 TL zam gelmiş. Şansıma üfüreyim.

5 Beğeni

Ben şimdi fark ettim liste halindeyken indirim gözüküyor ama sepette ödeme aşamasına gidince bile indirimsiz fiyatı gösteriyor. Mesela lotr tek cilt 62 gözükürken ödeme anında 104 oldu.

1 Beğeni

Kargo avantajının yanında prime video erişimi de var.

2 Beğeni

Bunu halletiniz sanırım, telefondan girince sorun olmuyor. Pc’de şu anlık sıkıntı var sanırım.

2 Beğeni