Hadi Prime senden Animatrix ve Matrix serisini de bekliyoruz. Belki GHost in the shell.
Ayrıca Hobbit serisi de eklenmiş. ![]()
Ben de Fringe’i bekliyorum. İnşallah eklerler bir gün.
Bosch spin off Ballard Türkçe dublajlı bir şekilde eklenmiş. Sosyal medyada dublaj kadrolar ile ilgili haber yapan seslendirme kadroları isimli bir site ve sayfa var. Ona sordum eski Bosch dizilerin dublajı gelecek mi? diye. Gelecek diye yazdı.
Amazon önümüzdeki sene yurt dışında yayınlayacağı 2 film; Mercy ve Project Hail Mary Sony Pictures global tarafından Türkiye dahil ABD dışında tüm ülkelerde sinemalarda gösterilecek. Şu anda Project Hail Mary 20 Mart 2026’da. Mercy filmi de 23 Ocak 2026’da gösterime girecek.
facebook da amazon prime türkiye sayfası var bu dublaj işleri ile ilgili bilgi sahip biriyle konuştum da. amazon orijinali içerikler dublaj için amazon abd onay gerekliymiş. warner bros ve disney in dizi ve filmler kendiler dublajlı yayınlamayın diyorlarmış. mgm kütüphanesin de bir kaç film hariç dublaj olmayacakmış. sanırım daha önce twitter da yazıştım bir arkadaş bahsetmişti. mgm işlerin dublajlar başka şirketler de olduğu için getirmiyorlar sıfırda da dublaj yapmak istemiyorlar diye.
1 adet gönderi şu konuya taşındı: Amazon Alışveriş Listeleri (Kitap)
Amazon her sene türkçe dublajlı uzun soluklu komedi dizileri getiriyor Eylül ayında bakalım bu sene ne ekleyecekler?
The Big Bang Theory’nin Spin-off’u Young Sheldon’un Spin-off’u Georgie & Mandy’s First Marriage’i de Türkiye’de yayına soksalar bari ![]()
Sanki bot ile konuşuyormuşsunuz gibi ![]()
Geçen hafta 1 açılmamış, 1 açılmış (ağzımı mahvetti resmen, hastanelik oldum) diş macunu iade ettim. Hiç sorun olmadı, gittiği gibi iade yapıldı bilgilerini aldım. Size acayip bir temsilci denk gelmiş bence. Geçen aylarda bana da denk gelmişti, çok kötü bir deneyimdi.
Müşteri temsilcileri o an araştırmalarında sonuca gidemiyorsa ve müşteri ısrarcıysa aynı yanıtı defalarca iletip sohbeti sonlandırmaya çalışıyor ne yazık ki. Nereden bildiğimi sormayınız. ![]()
Yüzlerce kez Amazon’dan alışveriş yaptım sadece bir kez benzer bir şey yaşadım. Bir ürünü iade ettim, depoya ulaştı, param iade edilmedi. 6-7 müşteri temsilcisi ile görüştüm, hepsi 3 gün beklememi söyledi. Sonra bir daha aradım ve o müşteri temsilcisi işimi 10 saniyede halletti. Müşteri temsilcisi yardımcı olmuyorsa yeniden arayın, ertesi gün arayın, illaki olur.
10 gün için de two and a half men, Supernatural ve parks and recreation prime video da ayrılacak. ya max gelecek ya da prime olan anlaşmayı uzatacaklar.
Supernatural, Two and a Half Men, Mom dizileri ve bir sürü warner bros filmleri 6 gün için de prime video da ayrılıyor. ya bir nokta da warner bros prime video ile tekrar anlaşacak ya da hbo max gidecek bu dizileri ve filmleri.
https://www.instagram.com/p/DOakIc6CKK2/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
bu animasyon türkiye ile birlikte henüz mena bölgesin de yayınlanmamış galiba. hiç bir paylaşım yok çünkü prime video mena eylül takvim de gözükmüyor. ayrıca aynı evren de geçen hazbini hotel türkiye gibi mena da var. yani muhtemelen daha sonra eklenecek. ayrıca biz de eylül takvim de yer verilirken tanıtımlar hiç bir prime video türkiye hesapların da paylaşılmadı.
20 Ağustos tarihinde Dan Brown’un kitabını önsipariş verdim. Ürün pazartesi günü stoklara “yarın teslim” olarak girdi. Fakat ilk önsipariş veren müşterilerden biri olmama rağmen benim kitabım halen gönderilmedi. Teslimat önümüzdeki hafta gözüküyor. 3 kez müşteri hizmetleri ile görüşüp hatayı düzelteceklerini söylemelerine rağmen yine de bir değişiklik yok.
bu arada bu normal de youtube özel yapılan bağımsız animasyoncular tarafında geliştirilen bir dizi ilk 2 sezon youtube da türkçe dublajlı gene var. ilk 2 sezon youtube da kalması izin verilerek prime geldi. 3.sezon da ilk olarak prime da yayınlandıktan sonra youtube gelecek. youtube da ki versiyonu sansürsüz deseler de sansür varmış. prime sansürsüz versiyonu eklendi. yurt dışında amazon esas işi dublaj olan insanlar yaptırdığı türkçe dublaj var ki youtube da öğrenciler yaptırılmış versiyonu var. bu arada amazon versiyonu korsan altyazılı olarak düştü. youtube versiyonu üzerine ver bölüm 1-2 dakikalık sansürsüz birer sahne eklemişler. bu arada youtube da olduğu için bizimkiler eklememeye karar vermiş olabilirler aynı şekilde mena da eklememişler ayrıca prime video dizisi hazbini hotel ile aynı evren de geçiyor.
Keşke Türkiye’deki E-Ticaret sitelerinde de parça parça kargo gönderme alışkanlığı olsa. Şahsen Amazon’un çalışma şeklini pek sevmiyorum. Pek çok konuda sorunlular; olumsuz yorumları yayınlamama ya da satıcı talebiyle silme sorunu, İstanbul dışındaki şehirlere uzun teslimat süreleri, sıklıkla patlamış bir şekilde gelen kolileri vs. Ama bu yaklaşımları gayet iyi. Keşke bizimkiler de bu kadar cömert olabilseler. 5 kitap aldım, 1 kitap için diğer kitaplar da bekliyor. Yani perşembe verdiğim sipariş ancak pazartesi kargoya verilebiliyor.
20 Ağustos tarihinde vermiş olduğum Dan Brown halen ortada yok, ne net bir açıklama var, ne iptal talebime gelen net bir cevap var. Şu an komik bir süreçteyiz. ![]()
Amazon kitabı sana vermeme konusunda ısrarcı diye düşünüyorum ![]()
Sizin yüzünüzden okuma kulübünde itibarım sıfıra indi diye duyguları sömürdüm. ![]()