animelerini zevkle izleyerek bitirdim. 4’ü de çok iyidi. Bu tarzlara uygun bana tavsiye edebileceğiniz anime varsa öğrenmekten memnun olurum. (netflix’te olan bir anime olması benim daha çok tercih ettiğim bir durum, ama bütün önerilere de açığım)
Evet mangası çok güzel ama şu aşamada izlenebilecek kaliteli ve genele hitap eden animeler önermek daha mantıklı. Claymore’un animesi de tam olarak böyle.
Zaten animelerin çoğu artık manga için fragman olsun diye yapılıyor.
Komşum Totoro animesini izledim onu beğendim
Castlevania ilk bölümü güzeldi sadece sonraki bölümü beğenmediğim için bakmadim.
Çok gerici bir atmosferi vardı.Bana uymadı.
Hellsing de seni boğabilir, attığım listeden sana en uygunu sanırım Yedi Ölümcül Günah olacak gibi.
1 Beğeni
Sapphique
(Burned itself till only the white ashes remain.)
16
Netflix’de bulunan Code Geass,Shigatsu wa Kimi no Uso ve Akame ga kill kesinlikle izlemen gereken eserler.
Netflix’ te bulunmayanlar arasında ise bana göre ekrana uyarlanmış yapımlar arasında en iyisi olan Steins Gate’i Nolan vari bir Western olan Baccano’yu ve görüp görebileceğin en efsanevi yolculuklardan biri için Katanagatariyi izlemeni öneririm.
Önerilebilecek daha çok seri var ama ilk planda bunlar yeterli olacaktır.
Hayao Miyazaki’nin tüm animelerini tavsiye ederim. Özellikle “Komşum Totoro” sonrası, “Prenses Mononoke”, “Ruhların Kaçışı” ve “Rüzgarlı Vadi”… Gerisini getirirsiniz zaten.“Studio Ghibli” derya deniz.
Klasiklerden kendi favorilerim “Trigun”, “Fullmetal Alchemist” ve "Cowboy Bebop"tır. “Cowboy Bebop” biraz ağır basar.
Yüzyıllar süren detaylı lore isterseniz “One Piece” kenarda dursun. Yeni nesilden de favorim “One Punch Man”. Henüz tamamlanmadı ama en çok eğlendiğim anime olabilir şu haliyle.
Çok fazla anime izlemedim. Korku gerilim tarzında bir anime önerisi istiyorum. Çokça beğendiğim Another vardı. Ona benzer olursa; (ya da lanet, gizem, büyü) hoşuma gider.