Ankara Kitap Fuarı - 2021

Diğer konularda dağılmasın diye yeni konu açayım dedim.

Tarih: 22-31 Ekim
Yer: ATO Congresium
Konuk Ülke: Kazakistan

Etkinlik adresi

İmza günü takvimi

Belki bir “Rıhtım Ankara Buluşması” yapabilir gidecekler. :slight_smile:

3 Beğeni

İmza linkine tıklayınca başlıkta 4. Denizli Kitap Fuarı yazıyor. :slight_smile: Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi gezmeler.

Link doğru da bir yerden kopyaladıkları için başlığı değiştirmeyi unutmuşlar. :slight_smile:

1 Beğeni

Bir aksilik olmazsa 30’unda orada olacağım. Alper Canıgüz ve Murat Menteş kaçmaz. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Bir buluşma tertiplenirse ben de katılmak isterim. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben de bu ikisini gözüme kestirdim. Zaten saatleri de çok kısıtlı. Orada görüşürüz bir aksilik olmazsa. :slight_smile:

1 Beğeni

Yanında Murat Uyurkulak olsa tadından yenmezmiş.

1 Beğeni

Malazan gelmezse İthaki standının önünde meme açmalı eylem yapacağım.

Ateşli duygudaşlarımı haklı eylemime katılmaya davet ediyorum.

3 Beğeni

Anlaştık. :wink:

Benim gözlerim de Ömür İklim Demir ve Afşin Kum’u aradı ama maalesef…

1 Beğeni

Fuara giden yok mu? Bir iki foto atsa da gözümüzün pası silinse.

Alper Canıgüz için gidersem gidecektim ama pek vaktim kalmadı. Sizin beğendiğiniz kitapları genelde ben de beğeniyorum. Hakan Günday hariç, ona çok ön yargılıyım. :joy: O yüzden Alper Kamu’yu alıp imzalatıp okurum diyordum.

Malazan gelseydi işler değişirdi tabii. O zaman her şeyi feda eder giderdim. :smiley: O değil de biraz serzenişte bulunayım. Mevcut kur, hammadde problemleri derken bizim Malazan’ın sonu ne olacak acaba… Aklımda deli sorular…

1 Beğeni

Ben de bir ara İstanbul’dan trenle gelmeyi düşündüm günübirlik ama tren saatlerinden dolayı kalma sürem Ankara’da 6 saat falan, değer mi değmez mi gram bilmiyorum şu an.

Ben hafta içi kesin giderim, şirketin dibi zaten. Sabah boş olur, 10 gibi gider gezerim pazartesi. İmza için de haftaya Canıgüz geliyor, ona da kesin giderim aksilik olmazsa.

1 Beğeni

Benim de kampüsüm çok yakın aslında ama çıkıp gidemiyorum bir türlü.

Ben elimi taşın altına koyar gerekirse kitaplığımdan kitap satar alırım ama onlar telif ücretini ödemeyi tercih edecekler mi beni düşündüren o. Dediğiniz gibi 10 kitaplık seri ve hepsi tuğla gibi.

Fuar alanı boş görünüyordu bu arada. Paylaşanlardan gördüm de. Giden gören var mı, kalabalık mı?

1 Beğeni

Herkese merhaba.

Bu cuma yani 29 Ekim’de @ilydious ile beraber Kitap Fuarı’na gideceğiz, saat 14-15.00 gibi orada olmayı planlıyoruz. İçerinin rahatlığına göre birkaç saat stantları gezip çıkışta da yemek yer, neler aldıklarımızı konuşuruz. Daha önceki fuarlarda böyle yapıştık en azından.

Bize katılmak isteyen olur mu? Bunu toplu bir buluşmaya çevirebilirsek güzel olur sanki. Gelmek isteyenlerden haber bekliyoruz. :slight_smile:

6 Beğeni

Ben eşlik edebilirim fuarda size. Ama biraz unutkanım, cuma sabah hatırlatırsanız sevinirim. :slight_smile:

Edit: Tarihler karıştı. 29 Ekim tatil bana uymuyor maalesef. Başka gün gelseniz? :angel:

1 Beğeni

Fuara girişte kaç lira ceza ödeniyor, kitaplar ucuz mu? :smiley:

Giriş ücreti 3 lira. İndirim oranı yayınevine göre değişiyor, mesela İthaki’de yoktu sanırım. Dune film kapağı baskısına 30 TL verdim.

Dün gece fuara yarım saat göz atma fırsatı buldum, yarın sabah erkenden gidip detaylıca dolaşacağım. Unutmazsam buraya da yazarım.

1 Beğeni

Keşke ama diğer günler ikimizin de dersi var maalesef. :frowning:

Biraz önce @Burcununkitaplari canlı yayın açtı, tüm fuarı gösterdi. Kendisi de İthaki standındaymış. Gidenler merhaba demeyi ihmal etmesin. :slight_smile:

Not: Canlı yayını kayıt ederse kaçıranlar da sonradan izleyebilir.