Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/sinema/ant-man-and-the-wasp-quantumania-fragman/

Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’ninde yeni bir boyut açmayı hedefleyen macera, adından da anlaşılacağı üzere kuantum boyutuna daha derin bir bakış sunacak olmasının yanı sıra, ilk defa Loki dizisinde hayranların karşısına çıkan Kang karakterine de yer verecek. Ant-Man serisinin bir sonraki adımı olan Quantumania, önümüzdeki yılın başlarında MCU’nun beşinci aşamasını… (DEVAMI…)
Görünüşe göre “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” fragmanı oldukça heyecan verici! Bu film, Marvel Sinematik Evreni’nde yeni bir boyut açmayı hedefliyor ve kuantum boyutuna daha derin bir bakış sunacak. Ayrıca, Loki dizisinde tanıştığımız Kang karakterinin de bu filmde yer alması, hayranlar için büyük bir sürpriz olacak. Ant-Man serisinin bu yeni adımı, önümüzdeki yılın başlarında MCU’nun beşinci aşamasını başlatacak gibi görünüyor. Marvel hayranları için sabırsızlıkla beklenen bir macera olacak!