Arkadaşlar elinde olan varsa şu kapaklara sahip iki kitabı arıyorum. Farklı kapaklarla daha sonra basıldı ama ben bunları arıyorum.
Elinde olan varsa yazabilir mi özelden?
Arkadaşlar elinde olan varsa şu kapaklara sahip iki kitabı arıyorum. Farklı kapaklarla daha sonra basıldı ama ben bunları arıyorum.
Elinde olan varsa yazabilir mi özelden?
Bir arkadaş bana da bir kitap bulacaktı ama askere gitti.
Lütfen kendi başlığınızı açınız
Hangi kitap?
Kafka’nın bir kitabı idi ama hangisi???
Evet 2 ciltten oluşan Kafka biyografisi Karar Yılları 1 cilt.
@BiblofilYouTube sen benden çok daha yakın tanıyorsun kitabı arayan arkadaşımı.
O konuda kendime ben de çok kızgınım
Bulmaya buldum hem de 2 tane ama birinin fiyatını beğenmedin, öbürünü de ben kendime alıvermiş bulundum
Canım yaa nasıl bakıyor
Bu arada şeytan ayrıntıda gizli olabilir
Ayrıntıda gizli olan “şeytanı” aynı gün bulmuştun diye hatırlıyorum.
Aaa evet evet
O talihsiz gün
Edit: baktım şimdi aynı gün değilmiş. Biri 27 kasım biri 8 aralık ta alınmış. Ben hepsini sana bir atıp çatlatma yöntemiyle yok etme şeysini denemiş olabilirim
Neyse henüz bana bulamadık ama sen iki iyi kitap almış oldun. Hem biyografi bu konuda Türkçe en iyi biyografi hem de Katıksız Mutluluk ciltli bulmuş oldun.
İş Kültüre haftalık e-postalarıma yeniden başlayayım ben, belki katıksız mutluluk ciltli yeni baskı yapma düşünceleri oluşur.
Modern Klasiklerde ayrı ayrı basıldığından Katherine Mansfield’ın bu toplu eseri tekrar basılmayacakmış
Teşekkürler. Sana da bulacağız.
Kötü karar ikisi aynı değil ki. Toplu baskı bu.
Bana niye anlatıyorsun
O zaman HAY a bir de Zweig toplu koysunlar(keşke) … Koymazlar. Bu da benzer bir şey.
Bence de Mansfield Modern Klasikler’de olmalı bu arada.
Kötü haberi sen yazdın, @Agape yazsaydı ona yazardım, @Ufuk yazsaydı 5 tane kitap önerir, sabaha kadar kitapları över, intikam alırdım.
Ben istersem bana yazarsın. İstemezsem silerim. Hınh…
Anladım, suya yazmak gibi, neyse ki dijital çağdayız.
Bana şu kitapları bi buluverin de uğraşmıyım
Bu kapağı ben hiçbir yerde görmedim bu eski kapak mı gerçekten yoksa yeni baskıyı mı bu kapakla yapacaklar acaba? Alfa kitap sitesinde sadece 2012 de baskı yapmış görünüyor (yeşil kapak) ama bilemedim.
Bu kapakla hiç çıkmadı zaten sanırsam. Kapaklarla ilgili çalışma varmış. Bilgi almıştım. Sanırım bu olmasa da modern içerisinde bir gün çıkacak
Bencede öyle Ayyaş yeni kapakla çıkmasını bekliyorum bende çünkü eski tasarımda sadece o kaldı sanırım baskısını bitiremedikleri için öyle oldu.
Ben şansen Ayyaş ve Remarque kitaplarının tamamının burada olmasını dilerdim. Mantıklı olan o bence.