Aralık 2020 Tarihine Not Bırak (Zaman Kapsülü)

Selamlar. Böyle bir konu var mı yok mu bilmiyorum, varsa silinebilir :slight_smile: Başlıktan da anlaşılacağı üzere sizlerden geleceğe, kendinize bir not bırakmanızı istiyorum. Eğer sağlığımız yerinde, biz hala burada olursak gelir okuruz. Ben başlayayım.

Aralık 2020
Selam dostum, naber? Hala Regarzarves ismini kullanıyorsun, değil mi? Öyle tahmin ediyorum, çünkü bu ismi sevdin, üstüne oturdu. 2019 yılında elle tutulur hikayeler yazamadın, bu yıl neler yazdın? Sihirbazlık videolarını çekmeye kış ayında başladığın için sokakta çekim yapamamıştın… Umarım bu yıl insanları sihrine doyurmuşundur. Aşk hakkında düşüncelerin umarım değişmiştir ve aradığın kişiyi bulmuşsundur

2 Beğeni

Ben ve içimdeki diğer benlere…

Umarım aranızdan biriniz arıza çıkartıp tası tarağı toplayıp kapıya dayanmamıştır. Siz kimden bahsettiğimi biliyorsunuz. Seneye bu zamanlar burada olursanız veya bunu hatırlarsanız ne iyi. Hiç sanmıyorum ama olsun. Sizlere mesajım şu:

Hoşça kalın. Siz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olacağım. :buyucu:

Artık çok uzaklarda olan ve eskiden içimdeki benlerden biri olan diğerine…

Ben yazdım ve sildim fakat sen her şeyi duydun. Yapman gerekeni biliyorsun.

3 Beğeni

Yine burada olacak mısın bakalım ya da istedigin yere gitmis mi olacaksın

Benim notum bu şiir olsun.

"Anne ben geldim, üstüm başım
Uzak yolların tozlarıyla perişan
Çoktan paralandı ördüğün kazak
Üzerinde yeşil nakışlar olan

Anne ben geldim, yoruldum artık
Her yolağzında kendime rastlamaktan
Hep acılı, sarhoş ve sarsak
Şiirler çırpıştıran bi adam

Kurumuş kuyunun suyu, incirin
sütü çoktan çekilmiş
Bir zamanlar dünya sandığım bahçeyi
Ayrık otları, dikenler bürümüş

Kapıdaki çıngırak kararmış nemden
Atnalı ve sarmısak duruyor ama
Oğlum, mektup yaz diyen
Sesin hala kulaklarımda

Anne ben geldim, ağdaki balık
Bardaktaki su kadar umarsızım
Dizlerin duruyor mu başımı koyacak?
Anne ben geldim, oğlun, hayırsızın…" - Ahmet Erhan

4 Beğeni

Seneye de bu senenin aynısı olacak muhtemelen. Son 10 yılda neredeyse hiç değişmediği gibi. Şikayetim yok yaşayıp gitmeye devam et.

3 Beğeni

Herhangi bir şey olmazsa muhtemelen ‘‘Matrix’ te bir şeyler değiştireceklerdir:’’ O yüzden notum: Dejavu. :slight_smile:

dejavuu

1 Beğeni

Gelecekteki ben,
11. sınıfta test çözmek yerine burdaysan aferin sana! Bu demek oluyor ki hala kitap okumaya devam etmişsin ve insanların kitaplarla ilgili yorumlarına ilgi duymuşsun. Umarım Zaman Çarkı’nın tüm kitaplarını okumuşsundur. Kralkatilli Güncesi 3. Gün: Taş Kapılar için burya gelmişsen ne mutlu sana! Son olarak 2020’de de bugün ki gibi sağlıklı ve mutlu olursun.

2 Beğeni

Merhaba gelecekdeki ben, umarım 9. sınıf sınavına iyi hazırlanmışsındır. Umarım iyi ve en yüksek puanı almışsındır ve hayattaki en büyük korkunla yüzleşmek zorunda kalmamışsındır. Umarım pişman olacağın bir şey yapmamışsındır ve umarım daha fazla kitap okumuşsundur. Umarım etrafından interneti gereksiz yere kulllananlardan bir kaçının dikkatini kitaplara çekmeyi başarmışsındır.Umarım yanlız ikimizin bildiği o çok istediğin hayaline kavuşmuşsundur. Umarım düşman kazanmamışsındır. Umarım Harry Potterı unutmamışsındır (imkansız ama olsun). Umarım hala Kayıp Rıhtımdadırsın ve bu mesağı okuyorsundur… Umarım kalbinde iyi düşüncelere daha fazla yer ayırmışsındır.
Umuyorum ve inanıyorum…

2 Beğeni

Hala yaşıyor musun ?

5 Beğeni

Bilmem bu notu bulup okur musun? Ama olur ya eğer okursan umarım annen yanındadır, ondan ayrı kalmak zorunda kalmıyorsundur. Ruhunu daraltan şeylerden kurtulmuşsundur umarım.
Her şeye rağmen gülmeye devam etmeni istiyorum senden, ne yaşadın ne yaşayacaksın bilmiyorum ama şu zamana kadar iyi idare ettin. Bundan sonra da öyle olacak biliyorum. Sağlıcakla kal.

2 Beğeni

Bana loto sonuçlarını gönder dostum :sunglasses:

2 Beğeni

Bakalım aralıka kadar neler yasancak .? İnşallah daha enteresan yerde oluruz

1 Beğeni

Bu mesajı okuyabiliyorsan eğer; Corona’ yı atlatmış, göktaşlarının Dünya’ ya çarpmasını atlatmış, zombi istilasından başarıyla sıyrılmış, uzaylı istilasını başarıyla defetmiş ve 2020’ den sağ çıkabildiğin için madalya almaya hak kazanmışsındır. :smile: Aralık 2020’ de görüşmek üzere.

Unutmadan; yılda 1 defa aldığın piyango artık sana çıksın. :money_mouth_face:

5 Beğeni

Umarım derslerinle ve hedeflerinle uğraşmaktan bu notu okumaya zar zor vakit ayırabilirsin. Kritik bir dönemden geçiyorsun şuan yapacağın eylemler ileriyi belirleyecek. Başka şeylerin dikkatini dağıtmasına izin verme, insanlarla iyi geçinmeye çalış, yalnızlığı lehine çevir ve kendine zaman ayır, kendini geliştir, bol bol kitap oku ki kafanı dağıtabilesin. Umarım bu stresli dönemlerinde bu saydıklarımı yapabilme, yapma alışkanlığı kazanmışsındır ya da en azından çabalamışsındır. Biliyorsun yapamayacağın şey yok çabalamadıktan sonra, sadece birazcık kendine güvenle sorunlarının üstesinden gelebilirsin. Ailene iyi bak, ne de olsa az kişi kaldınız birbirinizle iyi geçinmeye bak. Umuyorum ki bu zaman dilimi senin adına mutlu geçmiştir.

3 Beğeni

Eğer bu notu okumaya döndüysen şunu bilki bu notu yazdığın tarihteki özcan dan hiç bir farkın yok hadi şimdi köyüne dön :grinning:

4 Beğeni

Gelecekteki ben, pek umudum yok ama, umarım istediğin şeyleri yapmış olursun. Son 2 senedir fetret devri yaşadın, yeni seneyi taht kavgalarını bitirmiş ve yükselme dönemine devam ederek geçirmen dileğiyle… (konuya gelen ilk mesajların 2019 aralık ayında yazılmış olması ve 2020’nin herkesi şok etmesi biraz komik geldi :grin:)

1 Beğeni

Sevgili dostum,

Umarım tüm bu karmaşayı sağ salim atlatabilmişsindir. Umarım sevdiklerinle beraber mutlu yuvanda rutin gündelik hayatın içinde kendine saçma sapan dertler uyduruyorsundur. Umarım iyisindir.

Kendini üzme demeyeceğim. Seni biliyorum.

2020’yi ve Corona’yı ezip geç.

Seviliyorsun.

(Ellerin hala yıkanmaktan yara değildir diye umuyorum.)

2 Beğeni

İçinde okumayı hayal ettiğin üniversitede, kafadar arkadaşlarınla beraber zaman geçirirken aranızdan geçen bazı konuşmalar “corona, Kobe vb.” olacak. Çok üzülecek, biraz sevinecek ama geçmişi düşüneceksin. Çok düşünme. ELBET her şey geçer. Su akar yolunu bulur misali. Her zaman gelişmeye devam et. Çünkü zaman durmuyor, sen neden durasın?

2 Beğeni

Notları unutmayalım.:slight_smile: