Tepenin Gözleri imiş filmin adı. Teşekkürler yine de
Teşekkürler ama bunlar değil, Tepenin Gözleri’ymiş
Çok teşekkürler. Yıllardır aklıma bir türlü gelmiyordu adı. Büyük bir eziyetten kurtardın beni
Hocam çok teşekkür ederim ama maalesef değil. Sonunda buldum aradığım filmi.
Filmin adı Anon 2018 yapımı bi film Netflix yapımı
Hocam çok teşekkür ederim ama maalesef değil. Buldum aradığım filmi.
Filmin adı Anon 2018 yapımı bi film Netflix yapımı
Bu hırsız yanlız TV series dizi benim aradığım ise film idi, başrol oyuncusu yaşlı ve zayıftı ayrıca…
Nereden yorum yapıyorsunuz yanı gönderi paylaşıyorsunuz acaba?
Bunu ne için sordunuz acaba?
Ben kendisine kapsamlı bir mesaj gönderdim. Acaba neyi soruyor diye düşünerek sorabileceğini düşündüklerime bir kaç cevap verdim. Ama hadi bakalım.
90larda kanal 6’da öğle vakti izlemiş olabilirim. Çok zor hatırlıyorum o yüzden harika bir tatif veremeyeceğim. İngiliz bir kadın öğretmen olabilir, sömürge bir uzak doğu ülkesinde okulda göreve başlıyor galiba. Şu sahneyi çok net hatırlıyorum yüzlerce lise çağı öğrencisi sabah sporu yapıyor her sabah avluda. Galiba öğrencisiyle yasak ilişki yaşıyor öğretmen, bu olmayadabilir de tv sansürlemiş olabilir. Sonra şehirde yakalanmamak için bir kaçış başlıyor, öğrencisi öldürülüyor olabilir sanki kadın tek başına mücadele veriyordu tüm hatırladığım bu.
2006-2010 arası trt1’de izlemiştim. Avrupa sineması olabilir, orta avrupa veya fransa gibi. Köydeki bir sınıf öğrenci sınıra yakın çıkan bir savaştan galiba başlarında hiç bir yetişkin olmadan daha büyük bir kasabaya-şehre ulaşmaya çalışıyorlardı. Çok savaş sahnesi barındırmıyordu film öğrencilerin yol hikayesine odaklanmıştı.
90ların başında trt veya show tv’de izlemiştim. Çok net hatırlıyorum şu sahneyi, bir grup maceracı afrika kırsalında giderken rehberleri bir anda ağaca çıkın çünkü burayı sel basacak diyordu. Grup şaşırsa bile ağaca çıkıp geceyi orda geçiriyordu sabah uyandıklarında her taraf sel olmuştu. Bir leopar da ağaçta onlarla beraberdi?
En son filmi buldum: in search of castaway 1962
Yorum nasıl yapılıyor, konu nasıl açılır gibi bir şey sormuş, endişeye gerek yok:)
Jules Verne Kaptan Grant’ın Çocukları kitabında aynı sahne anlatılıyor. Film kitaptan uyarlama olabilir.
Evet buldum ve ekledim mesaja. Kitaptan uyarlanmış. Diğer filmleri arayışım sürüyor…
İyi günler. 2003-2004 yıllarında bir filmin 20 dakikalık bir bölümünü izlemiştim ve hakkında başka hiçbir şey bilmiyorum. İzlediğim kısım şöyleydi. Ajan gibi bir adam vardı. Uzaktan emir aldığı bir kadın vardı. Ona bazı görevler veriyordu. Bir tür uzaktan haberleşme sistemi kullanıyorlardı ama ne olduğu belli değildi. İlginç olan şey, adamın çevresinde bir kız çocuğu vardı ve sürekli adama birşeyler anlatmaya çalışıyordu. Adamdan başkası kızı görmüyordu sanırım. Adam da görmezden gelmeye çalışıyordu ama pek beceremiyordu. Kız işini yapmasına engel oluyordu sanki ama o olmadan da yaptığı işi yapamıycak gibi bir hali vardı. Telefondaki kadının da kızdan haberi var gibiydi ve kızı görmezden gelip işine odaklanması için adamı zorluyordu. Hatırlayabildiklerim bunlardan ibaret. Biliyorum çok şey istiyorum. Bir ümit benimkisi sadece. Şimdiden teşekkürler.
Çok saol hacım eksik olma
Arkadaşlar film galiba 2012 öncesi karı koca araba ile gece ormanda giderken araba arıza yapıyor ve kocası halledeceğini söyleyip gidiyor fakat geri gelmiyor sonraki hatırladığım ise kadın şeytan gibi birşeye dönüşüp kocasını yatırıp elleriyle kalbini söküyordu 1-2 tane de erotik sahne vardı yanlış hatırlamıyorsam diğer karakterlerle ilgili
Benim hatırlayamadığım filmden aklımda kalanlar şunlar: Abimiz bir astronot. Yörüngede bir görevdeyken bir sorun oluyor. Kaskının kalkanını indiremediği için doğrudan güneş ışınlarına maruz kalıyor gözleri. Dünyaya döndükten sonra bu abimize bir şeyler oluyor. (Sanırım) güçleri falan oluyor. Mesela doğrudan güneş ışığını gördüğünde güçleniyor, hızlanıyor vb. Örneğin bir koridorda yürürken pencereden yere yansıyan güneş ışığına bakınca (bu ona acı da veriyor) kaçmak için hemen oradaki odanın şifresini bir kaç saniyede deneyerek buluyor ve içeri kaçıyor. Bu yüzden de hep güneş gözlüğü takıyor. Eski bir film veya bir diziydi galiba.
Diziydi bu. İzlemiştim TV de. Gözleri sarı renk olunca hız, kırmızı olunca güç kazanıyordu. İsmini hatırlarsam yazarım
Evet bu teşekkürler.