Benim bu filmi de bulabilir misin reis sana zahmet?
Kurozime, çok ama çok teşekkür ederim yıllardır bulamadığım filmi buldun. İnanır mısın hiç umudum yoktu çok teşekkür ederim.
Deli damgasından kurtulacağım sayende.
Ama yine bilmişim bak çocuğun oynadığı oyunun adı Black Hole’müş.
Neyse çok çok teşekkür ederim.
Bu olabilir mi acaba? ![]()
İlgin için teşekkür ederim kral ama maalesef bu değil. Benim söylediğim film kırsal bir alanda başlayıp yine kırsal alandaki köy ya da kasaba gibi bir yerde devam edip orada bitiyor… Filmde zaten 2000 ve 2006 arası olabilir tarihi. Tıpkı Jimm Carry’nin filmi olan Truman Show filmindeki konu gibi oyuncunun saf ve orijinal tepkilerini kayıt etmek için hazırlanmış bir kurguya çekiliyor ve kaza mıydı yoksa yolda ölü bir adam mı buluyor tam hatırlayamıyorum. Bu ölen adamın zanlısı olarak tutukluyorlar oda kendini ispatlamaya çalışıyor ama her şey bir kurgu olduğu için bir türlü başaramıyor vs vs…
Ayda gölge gibi şeylerin insanların içine girip onları kötü yapan bir film vardi. Onu arıyorum. Birini öldürdüğünde başkasının içine giriyordu. Filmin sonunda sarışın bir kızla siyah bir erkek sağ kalıyordu, inşallah filmi bana bulursunuz.
The Thing demek istiyorum ama ay da geçen demişsiniz. Yoksa insan bedeni ele geçirme konsepti aynı.
Arkadaşlar 10 senedir bir film arıyorum bulamadım hala.
Başrolde siyahi bir karakter vardı, rapçi gibi
Giyinip takılan. Bu kişi ajanim ayağı yapıyor sanıyorduk.
Filmin sonunda harbiden ajan çıkıyordu.
Karakterin ismi frank Tiffany diye hatırlıyorum ama hiçbir
Yerde bulamadım. Bunun bir tükenmez kalemi vardı
Buna basarsan özel tim geliyor diye taşak geçiyor sanıyorduk.
Filmin sonunda bir çanta kalemle karıştırıyor,.sonra da yanlışlıkla
Harbiden özel timi çağırıyordu. Bulun gözünüzü seveyim
Merhabalar ben bu sitede yeniyim.Bu yüzden nereye yazacağımı bilemedim.Bende çoktandır bir film arıyorum. İzlediğim filmi rastgele YouTube de izlemiştim. Film ilk önce anne kızın arabaya binip yola çıkması ile başlıyor. Daha sonra aralarında konuşmalar geçiyor. Kız okulda ona zorbalık yapan kızlar tarafından iftiraya uğruyor ve okul kızı başka bir okula gönderiyor. Kızın annesi de öğretmen ve kızın bulunduğu okulda görev yapmaya başlıyor. Kız yeni okuluna pek alışamıyor ve sınıfında herkes belli bir grup olmuş. Kız kendini bir gruba dahil edemiyor. Sınıftaki popüler bir erkek çocuk kızla uğraşıyor ve kızı sürekli rahatsız ediyor. Daha sonra pişman oluyor ve kızla kaynaşıp arkadaş oluyorlar. Okulun bir tarih öğretmeni var ve bu öğretmen bir dersi öğrencilerine canlandırarak anlatıyordu. Sınıfa bir gemi kuruyor ve gemide ilerliyormuş gibi yaptırıyordu. Filmin sonlarına doğru bir öğretmen proje ödevi veriyor ve bu projede kız o popüler erkek ile birlikte çalışıyor. Video çekiyorlar video da kız cadı olmuştu. Ve her cadı kötü değildir diyordu. Biraz fazla oldu ama kusura bakmayın. Bulursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 

Sen adamsın be. 20 yıldır arıyorum ya. Oha! Helal olsun.
Merhaba arkadaşlar, eskiden izlediğim filmi bulamıyorum, çok sürükleyiciydi gece gece gözümü kırpmadan izlemiştim. Bir kadın kocasıyla yatakta uyurken arabayla çıkıp gidiyor bir sapık da başka arabayla takip ediyor sonra ormana kaçıyor kadın tam tecavüz edecekken kadın adamı öldürüyordu galiba, kurtulup eve gidiyor hiçbişe olmamış gibi yatıyordu. Böyle aklımda kalmış ama bulamadım bir türlü.
Bir tane de tv8de izlemiştim, alman filmiydi ama çocuklara yönelik miydi tam hatırlamıyorum, filmin adında prens ya da prenses geçiyordu "bir şey prens-prenses ya da prenses-prens bir şey "idi ama o günden beri yani yıllar öncesinden beri bulamıyorum.
Bir film de kanal d de izlemiştim, platin metali döküm fabrikasında çalışan adam her gün yakalamayacak şekilde azar azar platin çalarak birilerine satarak iyi para kazanıyordu, deniz kıyısında güzel bir ev alıp karısıyla taşıdılar ama karısına da kötü davranmaya başladı adam sonunda ölüyordu galiba çok aradım ama bulamadım,
Zeigarnik etkisi 

Lütfen flood yapmayınız. Aynı şekilde devam etmeniz halinde gerekli cezai işlem uygulanacaktır.
Merhaba ben de bundan bir 4-5 yıl önce bir film izlemiştim Avrupa yapımıydı büyük ihtimalle Fransız Sylvia’nın posta kutusu mu kapı zili mi ne öyle bir şeydi Cecilia da olabilir. Bir sahnesinde kız evden çantasını alıp sokaklarda koşarak dans ediyordu. Çok tatlı da bir şarkı vardı fonda. Sanırsam şöyleydi ‘‘oooooo l’ll try l’ll try’’ hatırlayan olur mu ya?
Merhabalar öncelikle film (stand by me filmine çok benziyor ve film yabancı) biraz eski en az 10 yıllık olması lazım filmin başlangıcında bir adam kızıyla mezarlığa gidiyor ve çocukluk anısını anlatmaya başlıyor filim 3 4 tane çocuğun genç bir çocuğun kayıp cesedini aramasını anlatıyor filmin bi sahnesinde çocuklardan biri diğer çocuklara çaktırmadan markette çantasına aburcubur doldurup hırsızlık yapmaya çalışıyordu tabi bakkal amca bunu farkedip cocuklari kovaliyor… filmde çocuklar ormanlık alanlarda fazlaca dolaşıyor ve bir başka çocuk grubuyla kendi çaplarında savaşıyorlar bi sahnesinde ormanda sabahliyorlar…sabaha dogru diger kavgali olduklari cocuk grubu sis bombasiyla falan bunlara saldiriyorlardi eğlenceli bir sahneydi… bazı yerlerde gölden yüzerek geçmeleri ve askeri alandan geçmek zorundadırlar filmin bi sahnesinde kız, askeri alandan geçerken el bombasına basıyor ve diğer çocuk onu kurtarmak için el bombasına tekme atıyordu bomba patlıyor ama cocukla kiza bisey olmuyor filmin sonunda cesedi mağarada buluyorlar ve en sonunda anısını anlatmayı bitiriyor ve mezarda ölen gence ait bi madalyon ( kartal ya da güvercin silüeti olması lazım) buluyor… bu arada aradıkları cocugun eskiden çete gibi bir cocuk grubu varmiş kasabanın içinden geçmişler her türlü haylazligi yapmislar ve arkadaslari kasabadan taşınınca bu tek kaliyor ve kendi grubuna ait mağarada ölene kadar bekliyor ve son umarım bu filmi bulabilirim 2 yıldır arıyorum bulamadım inşallah burada bulurum.
Zamana karşı olabilir mi
Hayır baktım da değil o
Merhaba, bir adamın uykusunda gördüğü bir kadınla daha fazla zaman geçirmek için elinden geldiğini yaptığını anlatan bir film arıyorum. Filmde başta kadını gördüğü an bir anda saat çalıyor uyanıyor. Sonra saati kaldırıyor biraz daha fazla görüyor o anda odaya birisi giriyor. Filmde daha uzun uyumak için odadan eşyalar atıyor, izole ediyor vs. Bilen var mıdır?
Merhaba bir belgesel arıyorum. Fotoğrafçı bir dede torununa fotoğraf çekmeyi öğretmek için bir arabayı karavan tarzına getirip yola çıkıyorlar. Yolda gittikleri yerlerde insanların fotoğraflarını çekiyorlar. Fotoğraf yol hikayesi gibi durum. siyah beyaz modern bir yapım 10 yıl civarı olarak hatırlıyorum. 45 dakika uzunlukta gibi hatırlıyorum. Bilen var mıdır?
Sanırım doğru yere yazıyorum bu filmi yıllar önce izlediğim için oyuncuları ya da filmin adını hatırlamıyorum konusu hatırlayabildiğim kadarıyla şöyle sanırım evli olan bir çift var oldukça zenginler ama pek anlaşamıyorlar hatta boşanmayı düşünüyorlar birgün yolculuk yaparken yanlışlıkla yolları köy gibi bir yere düşüyor buradaki insanlar onları eskiden tanıdıkları başkaları sanıyor ve onları misafir etmeye başlıyorlar bu zengin çift burada yaşadıkça araları düzelmeye başlıyor sonradan yanlarında kaldıkları kişilerin sandıkları insanlar olmadıkları anlaşılıyor ve geldikleri yere dönüyorlar biliyorum fazla bir şey yok ama umarım bilen vardır