Ben çok küçüktüm 2000 ile 2008 yılları arasında bir tane abi playstation ya da nintendo ya da bilmiyorum gamepad le oynadığı bir oyun vardı. Oyunda tek hatırladığım şey bir tane profesör/bilim adamı/doktor tarzı bi karakter böyle bir buzdolabının yada konteynırın içinden çıkıyodu görev mi veriyordu neydi hatırlayamıyorum git şunu öldür felan diyordu sonra dolabın kapağını geri kapatıp saklanıyordu manyak. Silahlı bir oyundu tek hatırladığım detay bu bilen var mı acaba?
Merhaba arayıp bulamadıgım bir oyun vardı coğu kişi oynamıştır internet cafelerdede oyun yuklu oyunun mor kıyafetli bir karakteri var kafası böyle kocaman bişeydi kısa boylu şişko karakter ucaktan atlıyıp çatışıyorduk animasyonları güzeldi silahla çatışmalı falan adını bılen varmı
yaklasık 10 yıl önce falan play store da bi oyun oynamıstım 2d this war of mine a oynanıs bıcımı olarak aynıydı sadece renklı bır oyundu orta doguda kucuk yastakı kız cocukları evlendiriliyordu bizm ana karakter de kucuk kızdı ailesi onu evlendirmek para karsılıgı satmak istiyordu bizim kız evden kacıyordu mahallede mesela meyve satan insanlar vs vardı onlarla konusabılıyorduk oyunun sonunda bı tren gıbı bı seyle ya kacıyorduk ya da ölüyorduk ailesi buluyordu tam hatırlamıyorum son sahnede polis falan geliyordu ve oyun bittiginde sosyal bi mesaj metni geliyordu bu gibi durumdaysanız lutfen su numaraya ulasın vs dıye kızın kırmızı esarbı vardı köy gibi bi yerde geciyordu