Artık Korkmayacağız

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Artık Korkmayacağız – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Uykusuzluk çektiğiniz için oluyor. Üstüne bu yorgunlukla, bunları hissetmeniz çok normal. Düzenli olarak yazdıklarımı kullanacaksınız.” “Doktor Hanım… Korkuyorum.” On dakikadan uzun süren görüşme, saatler sürecek mesainin belki de en hafifi olmuştu. Doktor reçeteyi loş muayene odasının kapısına doğru uzattı. “Korkacak bir şey yok. Anlattığım gibi yoğun gerilim altındasın. Anlıyorum, fabrikada ağır iş yapıyorsun. Haftada üç… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Helal lan Mehmet! Devamı gelirse süper olur. Elinize sağlık. Çok beğendim.

1 Beğeni

:smiley: Beğendiğinize çok sevindim. Mehmet ileride ne yapar, orası karanlık.

Hikaye bana bazı yerlerde Kuyucaklı Yusuf’u hatırlattı -ki çok sevdiğim bir eserdir. Keyifle okudum. Mehmet’in hikayesinin devamını merak ettim. Kaleminize sağlık!

1 Beğeni

Büyük eseri size hatırlatması ne güzel. Küçük hikayeme derinlik katmışsınız. Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Selamlar @Murad,

Bu öykünün ilk birkaç cümlesini Seçki’nin Facebook sayfasında gördüğüm zaman okumak için not almıştım. Üzerinden iki, üç hafta geçmiş olabilir. Bugüne kısmet oldu. Normal başlayıp, fantastiğe dönmüş, çok keyifli bir yazıydı. Sonunu merak ederek okudum. Umarım devamı gelir. :slight_smile:

Emeğinize sağlık, sevgiler,

Sena

1 Beğeni

Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Size keyifli bir okuma sağlayabildiyse ne mutlu bana. Kayıp Rıhtımda hikayelerle demir almaya devam… Güzel, verimli, keyifli günler dilerim.