Öykü Seçkisi'nde okumak için: Aşim Bey Köşkü – Öykü Seçkisi

İstanbul’dan çıktıktan sonra geceden sabaha kadar önce güneye ardından batıya uzun bir yolculuk yaptım. Yol tabelalarından önce ili sonra ilçeyi buldum. Kasabayı ardından da köyü bulmam zor olmuştu. Gideceğim ev ise köyün dışarısında meyve ağaçlarıyla bezenmiş küçük bir tepenin üzerindeydi. Uzaktan bakan ve orada bir ev olduğunu bilmeyen biri asırlık çam ağaçlarının gölgesindeki iki katlı… (DEVAMI…)
Konu olarak bilindik ve üzücü, kurgu genel olarak fena değil ama noktalama işaretlerinde büyük hatalar var, okurken biraz rahatsız etti. Bir de özellikle başlangıçta biraz fazla ayrıntıya girilmiş. Biraz kırpılsa sürükleyiciliği de artar gibi hissettim. Kaleminize sağlık
Teşekkür ediyorum, eleştirileriniİ dikkate alacağım
Rica ederim bu arada tekrar bakınca biraz sert çıkmışım gibi gördüm kendimi, özellikle konu bilindik derken kötü anlamda söylemedim, ülkede kanayan bir yara maalesef. Buna değinmeniz güzel olmuş. Diğer eleştirilerim de yazıyı bitirdikten sonra bir kaç kere editör gözüyle okumaya çalışırsanız fayda eder diye düşünüyorum. Hevesinizi kırmak istemem, yazmaya devam edin mutlaka, üslubunuz iyi.
Haklı eleştirilerinizi kabul ediyorum endişelenmenize gerek yok sağlam bir hevesim var. İyi geceler diliyorum