Asimetrik Paralel

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Asimetrik Paralel – Aylık Öykü Seçkisi

image

Lüksemburg’da düzenlenen 19 Yaş Altı Cimnastik Oyunları’nda asimetrik paralelde altın madalya kazanan Şule Gönyecioğlu madalya töreninin bitiminde spor kompleksinin tuvalet kabinlerinden birine girip tuvaletini yaptıktan sonra, üzerinde “arızalı” anlamına gelen Lüksemburgca kelimeyi anlamadığı için sifonu çekince ortadan kayboldu. Elbette Şule’nin bu şekilde kaybolduğunu kimse görmedi. Sadece kaybolduğunu biliyorlardı. Nasıl kaybolduğu hakkında kimsenin bir fikri yoktu.… (DEVAMI…)

4 Beğeni

Keyifli ve kısa bir öykü olmuş, aklıma Frequently Asked Questions about Time Travel filmini getirdi. Benzer bir kaos yakışırmış bu öyküye de. Kalemine sağlık :sparkles:

2 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum.

1 Beğeni

Güzel ve acımasız bir yanı olmasına rağmen paralel evrenler arasındaki geçitlerde bir tutarsızlık ya da bilgi eksikliği var gibi. Şule’nin geçtiği ve vardığı tarafı birbirine bağlayan geçit dışında aynı yere açılan başka bir geçidin var olması biraz garip geldi. Farklı bir geçitten geçebilir ama bu da Şule’nin doğduğu gezegene gidilmesinin ne kadar şans! olduğunu akıllara getiriyor. :slight_smile:

Belki de Şule’nin varış noktasına odaklanılsa daha anlamlı olurdu diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Eleştiriniz için teşekkürler. Dediğiniz gibi paralel evrendeki kızın Şule’nin evrenine gitmesi tesadüf olabileceği gibi olasıdır da aynı zamanda. Sonuçta paralel evrenlerin varlığı ya da işleyişi konusunda standart kuralların olmadığını düşünüyorum.

3 Beğeni

Eğlenceli bir öyküydü. Bu karmaşa içinde şok edici bir son bekledim ama olmadı. Olsun bu da güzeldi. :slight_smile:

2 Beğeni

Diğer yazınızdan geldim. Bu yazınızı da keyifle okudum. Tarzınızda kendimden parçalar buldum. Yazılarınızın devamını diliyorum.